Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt kocka párok?

Figyelt kérdés
Kocka, mint: szeretik a képregényeket (Marvel, DC), a jó filmeket (Star Wars, Gyűrűk Ura, Harry Potter stb...), játszanak is természetesen akár PC-n, akár konzolon, (esetleg még szeretik a régi rock/metál bandákat :D Mötley Crüe, AC/DC, Pink Floyd stb)és emellett eljárnak rendesen kocsmázni, bulizni, szórakozni.

2012. aug. 2. 01:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Mi lightos kockák vagyunk. Barátom LoL-ozik, én max ilyen csajos játékokkal...

De sokszor van, hogy átviszem a gépem, és ő az ő gépén, én meg a saját laptopomon gépezek. És igazából nem érezzük gáznak. :D

De eljárkálunk ide-oda, szóval nem vagyunk belenőve.

21L

2012. aug. 2. 02:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem tök hülyeség, inkább mennyetek el bulizni egyet..
2012. aug. 2. 02:27
 23/28 anonim ***** válasza:
a filmeknek es rock zenenek mi koze a kockulashoz???
2012. aug. 2. 04:38
 24/28 A kérdező kommentje:
hát szerintem aki Star Wars rajongó, tehát gyűjt modelleket belőle, figurákat, képregényeket, stb, az már eléggé ide sorolható... és nyilván filmek alatt nem az ilyen igazából szerelem meg szabadítsuk ki willyt dolgokra gondoltam, hanem tényleg csak azokra amik ilyen kultuszfilmek...
2012. aug. 2. 08:54
 25/28 A kérdező kommentje:
a rock zenét meg csak úgy odaírtam, mert mi azt szeretjük :)
2012. aug. 2. 08:55
 26/28 anonim ***** válasza:

igen:$

[link]

2012. aug. 2. 11:51
 27/28 anonim ***** válasza:

azt nem irtad elore hogy SW figurakat, kepregenyeket meg stb gyujt

de szerintem meg onmagaban ez nem nevezheto kockasagnak

2012. aug. 2. 13:46
 28/28 A kérdező kommentje:
miért, neked mi lenne az? :)
2012. aug. 2. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!