Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt kocka párok?
Figyelt kérdés
Kocka, mint: szeretik a képregényeket (Marvel, DC), a jó filmeket (Star Wars, Gyűrűk Ura, Harry Potter stb...), játszanak is természetesen akár PC-n, akár konzolon, (esetleg még szeretik a régi rock/metál bandákat :D Mötley Crüe, AC/DC, Pink Floyd stb)és emellett eljárnak rendesen kocsmázni, bulizni, szórakozni.#Harry Potter #Star Wars #Gyűrűk Ura #kocka #pár #képregény #Marvel #Lord of the Rings #Csillagok háborúja
2012. aug. 2. 01:04
11/28 anonim válasza:
Hát, haverokkal bográcsozni, meg sörözgetni többiekkel, stb, iylen laza összejövetelek haverokkal
12/28 anonim válasza:
Mi Szegediek vagyunk szóval nagyon máshol, más városban nem mozgunk, csak ilyenkor nyáron amerre épp sikerül pl. Balaton.. :D
13/28 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? :D és ki mivel játszik (sunset már megválaszolta :D)? Titi képregényekkel hogy álltok?:D
uhh ez olyan vallatós azért xdd
14/28 anonim válasza:
Mi 3 éve vagyunk együtt:D igaz csak akkor játszunk, ha épp nem a másiknál vagyunk. De van hogy ketten leülünk nfs-ezni, vagy pesezni, vagy felváltva prototype, meg ilyenek. Jó így elmarhulni, mert a szerelmed egyben a legjobb barátod, és bszott jó:D
15/28 anonim válasza:
De lehet cink amit most mondok, de lány létemre nagyobb kocka vagyok.Inkább éjjel fent maradok cod2zni, csóka kicsit játsszak egy nap, ha épp nem tudtam:$
17/28 anonim válasza:
A barátom LoL-ozik(League of Legends) állandóan, többek között most is itt előttem :D Én minden hülyeséggel játszok.. szoktunk wii-zni, xboxozni együtt, meg ilyenek :DD
18/28 A kérdező kommentje:
nem cink, meg mi amúgyis megértjük :DDD
2012. aug. 2. 01:30
19/28 A kérdező kommentje:
jaja, xboxozás nálunk is megy :D
2012. aug. 2. 01:30
20/28 anonim válasza:
wii helyett meg nálunk xbox kinect :D bár a Star Wars játék felcseszte az agyunkat és azóta nem nyomatjuk xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!