Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dzsenii. kérdése:
Mit csináljak hogyha egy fiú járt velem négy napot aztán szakított velem mert mindent kiirtam facebookra ha bajom volt. De én szeretném folytatni de ő nem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 23:34
11/18 Hole Hunter válasza:
Ne kérdezz hülyeséget!...pasi nélkül lehet élni...nade fb nélkül...kizárt!
12/18 anonim válasza:
4nap alatt hű de sok bajod lehetett. Amúgy meg mi lenne ha vele beszélnéd meg a problémáid és nem pedig a fél világgal.
13/18 A kérdező kommentje:
Figyi nem négy nap alatt, mert én már több hete szeretem! Azért köszi a jó tanácsokat
2012. aug. 2. 00:36
14/18 anonim válasza:
Szokj le a faszbukról, az csak egy szar weboldal, ha meg nem megy, akkor ne írj ki mindent, mert így nem lesz tartósabb kapcsolatod.
15/18 A kérdező kommentje:
Oké csaklk nem bocsáltja me! Van olyan hogy tetszel neki pa'r nap múlv,a meg nem?
2012. aug. 2. 12:43
17/18 anonim válasza:
: D Ja és ezt a különleges írásmódot is a facebooktól tanultad igaz?
: D Én nem írok ki semmit facebookra, mégis boldog vagyok, na és ha gondom van akkor a szemébe mondom annak, akivel a gond van, nem pedig a facebookra írom ki, hogy mekkora szemét..
15L
18/18 A kérdező kommentje:
Hidd el nem szónszerint írtam ki h milyen.
2012. aug. 27. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!