Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a tanaromba.
Sziasztok.
Most mar egyaltalan nem tudom mi van.
Szoval ugye beleszerettem az info tanaromba es nagyon szeretem mar 1eve...es most kb 2hete elmondtam neki, es beszelgettunk mondta gyerunk uljunk le egy padra es dumaljunk..es minden tok jo volt azt mondta gondolkodjak rajta mit is szeretnek...emigy van baratnoje 10eve, de nem fogja elenni!!!! s ez 100%..majdnem h o mondta ki. Na es irtam neki sms.t szulinapjara issza is irt, meg egy ket mondatot valtottunk, de ma is irtam neki sms.t es nem irt vissza :/...De tetszem neki ez 100% es lehet h a munkajaat is feladna ertem mert mashool is dolgozik...
Emigy ha eloben osszefutunk mindig integet meg minden..de nem tudom mi van most! Talan fel?? vagy mi van?De azt sem mondta h soha nem lehetunk egyutt, meg tudom h tetszem neki fojton nez..de mikor irok neki miert nem valaszol???
Emigy csak olt tanarom..iden mar nem fog tanitani.
Tanar.30
Lany.16
Lehet hogy izgatja a fantáziáját, de ha esze van nem lépi meg. Te pedig, ha nem akarsz vele kitolni (ha kiderül neki vszeg lőttek), akkor nem forszírozod a dolgot. Az meg hogy nem tanít, nem számít, ha attól még egy iskolában vagytok. Még az sem vetne rá jó fényt, ha kijárnád az iskolát, 18 elmúlnál, és kipattanna az ügyetek az iskolában. Egyből mindenkinek meglenne a véleménye, és az isten se mosná le róla, és még úgy is lehetnének következményei a románcotoknak.
Tetszhet neked, de "easy tiger"!
Hiteget a lehetőséggel, de tisztába tette a helyzetet. Összegzek:
- Tudja, hogy oda vagy érte.
- Tudod, hogy tetszel neki.
- Nem fogja felrúgni a kapcsolatát, ez biztos, ha kimondta ha nem. Ez így van.
- Mosolyog rád, tehát nem zavart el.
Következtetésem:
- Most még abban nem biztos vagy azon hezitál, hogy vajon benne lennél-e egy szerető jellegű viszonyban. S hezitál azon, ha belementek vajon tudod-e tartani a szádat erről, hogy titok maradjon.
Tudod: titkos találka, amikor nincs nála a barátnője. Előbb-utóbb szex, de legalább rendszeres orál szex, oda-vissza ha tart attól, hogy teherbe esel. S most azt figyeli, hogy mennyire tudod tartani magad ebben a helyzetben, amikor bizonytalan a helyzet.
Én nem javallom neked ezt a kapcsolatot, mert ha belemész csak te lehetsz az, akit kihasználnak. Rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!