Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleszerettem a tanaromba.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most mar egyaltalan nem tudom mi van.

Szoval ugye beleszerettem az info tanaromba es nagyon szeretem mar 1eve...es most kb 2hete elmondtam neki, es beszelgettunk mondta gyerunk uljunk le egy padra es dumaljunk..es minden tok jo volt azt mondta gondolkodjak rajta mit is szeretnek...emigy van baratnoje 10eve, de nem fogja elenni!!!! s ez 100%..majdnem h o mondta ki. Na es irtam neki sms.t szulinapjara issza is irt, meg egy ket mondatot valtottunk, de ma is irtam neki sms.t es nem irt vissza :/...De tetszem neki ez 100% es lehet h a munkajaat is feladna ertem mert mashool is dolgozik...

Emigy ha eloben osszefutunk mindig integet meg minden..de nem tudom mi van most! Talan fel?? vagy mi van?De azt sem mondta h soha nem lehetunk egyutt, meg tudom h tetszem neki fojton nez..de mikor irok neki miert nem valaszol???

Emigy csak olt tanarom..iden mar nem fog tanitani.

Tanar.30

Lany.16

2012. aug. 1. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ne csinálj hülyeséget, nincs jövőtök, ábrándulj ki belőle
2012. aug. 1. 22:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így megy...nekem komolyak az érzéseim,és ha még akarnám sem tudnám elfeledni. Próbáltam 1év aladt nem is 1x....
2012. aug. 1. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
Pontosan, már bocs, de nehogy már egy "szaros" 16 éves miatt adjon fel egy tanár egy 10 éves kapcsolatot...
2012. aug. 1. 22:20
 4/12 Hole Hunter ***** válasza:

Nem akarja összetörni a fiatal lelkecskédet...sosem lesz köztetek semmi. Erre jó, ha felkészülsz!

Rájöhettél volna már magadtól is...

2012. aug. 1. 22:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondja a szemembe...és miért néz fojton mikor egy helyen vagyunk?? strandon,buliba....akar valamit csak fél.
2012. aug. 1. 22:23
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
úristen de ostoba vagy, már bocs... 16 éves vagy, és azt várod a 30 éves tanárodtól, hogy dobja el a barátnőjét, és a életét, egy kis éretlen tini miatt? vedd már észre! ha összjön, és nem lesz abból nagy ügy, hogy kidobja a csajt, az ember akkor is pedofil lesz! úristen, hová fajul ez a világ... 17/f
2012. aug. 1. 22:24
 7/12 anonim ***** válasza:
hülyeség mert nyár van, faaaake
2012. aug. 1. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
nyáron bazzeg, persze
2012. aug. 1. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Emigy biztos hogy miatad nem valna el cigany lanyocska. Lol, bakker te olvasod amit írsz?
2012. aug. 1. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit képzelsz magadról, nagy szemétség kikezdeni egy olyan férfival akinek barátnője van. Hagyd békén szerencsétlent, 16 éves vagy, a tanulásra koncentrálj, és keress egy hozzád korodbeli fiút, ne egy 30 évest.. pff..
2012. aug. 1. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!