Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem a tanaromba.
Sziasztok.
Most mar egyaltalan nem tudom mi van.
Szoval ugye beleszerettem az info tanaromba es nagyon szeretem mar 1eve...es most kb 2hete elmondtam neki, es beszelgettunk mondta gyerunk uljunk le egy padra es dumaljunk..es minden tok jo volt azt mondta gondolkodjak rajta mit is szeretnek...emigy van baratnoje 10eve, de nem fogja elenni!!!! s ez 100%..majdnem h o mondta ki. Na es irtam neki sms.t szulinapjara issza is irt, meg egy ket mondatot valtottunk, de ma is irtam neki sms.t es nem irt vissza :/...De tetszem neki ez 100% es lehet h a munkajaat is feladna ertem mert mashool is dolgozik...
Emigy ha eloben osszefutunk mindig integet meg minden..de nem tudom mi van most! Talan fel?? vagy mi van?De azt sem mondta h soha nem lehetunk egyutt, meg tudom h tetszem neki fojton nez..de mikor irok neki miert nem valaszol???
Emigy csak olt tanarom..iden mar nem fog tanitani.
Tanar.30
Lany.16
Nem akarja összetörni a fiatal lelkecskédet...sosem lesz köztetek semmi. Erre jó, ha felkészülsz!
Rájöhettél volna már magadtól is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!