Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után féltem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után féltem az ex-barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én szakítottam 2 év után, sajnos nem tudtam eléggé megbecsülni. Nem bánom amit tettem, mert már tényleg nem volt jó a kapcsolat, amit fél éve próbaltam (-unk) menteni. Egy hete (mióta történt) nem látom gmail-en, pedig előtte minden nap rajta cseteltünk, ráadásul a munkája miatt is folyamatosan fent kellene lennie. Értem én, hogy akár le is tilthatott, de annyira törékeny szegény, szétaggódom magam miatta, nehogy valamit tegyen magával (nem akart szakítani...). A józan eszem azt mondja, hogy ne keressem, hagyjam békén, hadd jöjjön rendbe amennyire gyorsan tud. Én is szeretném minél előbb lezárni magamban. Másrészről viszont iszonyat lelkiismeretfurdalásom van és rettegek attól, hogy valami történt vele és én nem vagyok ott, hogy segítsek neki. Maradt nálam egy csomó cucca is. Azokat vigyem el? Küldjem el postán? Vagy adjam el egy gyűjtőponton? Amikor kérdeztem, hogy vigyem-e majd el, azt mondta, hogy nem érdekli. Ti mit tennétek?
2012. júl. 31. 14:28
 1/5 A kérdező kommentje:
... adjam le (és nem el), bocs az elírásért...
2012. júl. 31. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Két legyet egy csapásra: Keresd fel, csak és kizárólag a cuccai miatt, és így megtudhatod, hogy minden oké-e vele
2012. júl. 31. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz a családjánál, rokonainál érdeklödni felöle? Sztem én ezt tenném, próbáld meg.
2012. júl. 31. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:

1.: wow, ez egy nagyon jó ötlet, köszi))

2.: ez is jó, csak tudod hova kívánnak ők most engem, ráadásul velük is volt problémája a lánynak és ez még tesz rá egy lapáttal... :-(

2012. júl. 31. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én barátom is így érzett mikor szakítottunk. 3 év után mondta, hogy ő már nem szerelmes és nem akar kihasználni és engedjük el egymást. A legtöbb közösségi oldalon letiltottam , annyira haragudtam rá. Én is törékeny voltam, de nem csináltam semmit a síráson kívül.

Az egy nagyon jó ötlet, hogy ha felhívod a cuccai miatt. Mondd meg, hogy szeretnéd visszaadni és kérd, hogy találkozzatok. Akkor meg tudod nézni, hogy milyen állapotban van.

2012. júl. 31. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!