Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz lenne ha csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne ha csak úgy elmennék oda?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam elutazom a volt barátnőmhöz ahol laki. Mármint nem hozzá, de gondoltam hátha összefutok vele. Viszont a gáz az, h egy faluban lakik ahol attól tartok jól hülyének néznének, h mit keresek ott. Amúgy egy szép falu kellemes nyugodt környék szeretem az olyan helyeket, jó volt ott mikoriban jártunk. Amúgy is szeretnék vele összefutni mert már több mitn fél éve nem láttam és jó lenne beszélgetni vele. Persze ha ott lennénk felhívnám úgy gondoltam. Vagy ez az egész nagy gáz lenne? Nem voltunk rossz viszonyban amúgy, mikor jártunk szerettük egymást nagyon.
2009. júl. 17. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább előbb hívd fel, és mondd el neki, hogy összefuthatnátok egy kis beszélgetésre,semmi több. ha van kedve. Ha odautazol, akkor elég gyanús lesz, hogy miatta mentél oda...
2009. júl. 17. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Mintha ez a kérdés már lett volna..vagy csak hasonló...:S

Egyébként én nem örülnék neki ha a volt barátom a házunk körül legyeskedne.

2009. júl. 17. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!