Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szeretné, ha elmennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szeretné, ha elmennék a keresztfia ballagására. De én nem akarok. Elmenjek?

Figyelt kérdés
Maga a ballagásra elmennék, de az azt követő ebédre tuti nem, mert a volt bnője (a keresztfia keresztanyja is ott lesz) akivel 13 évig éltek együtt és mikor összejöttek,az előtt 5 nappal még szexuálisan együtt voltak...Azaz szakítottak, de 6 hónapig összejártam. Ennek konkrétan 1 teljes éve. A párom besértődött, nem áll velem szóba, és nem fogja fel, hogy nekem kiba.szott szar lenne ott lennem... Én vagyok most a szem.ét? menjek el? De azért, hogy mki kedvéd elba...am? nembírok megbékélni a volt nőjével és kész..Főleg, hogy még mindig járkál a párom mamájához és anyukájához...
2010. máj. 26. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A ballagásra elmész, de utána az ebédre nem. ennyi. beszéld meg a bikáddal.
2010. máj. 26. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint amit az előző mond, plusz hogy a barátod tudja, hogy emiatt nem akarsz elmenni?
2010. máj. 26. 22:16
 3/7 tetro ***** válasza:

Mielőtt összejöttek az előtt 5 nappal még együtt voltak? :D Mármint még mielőtt megismerték egymást? :D Ez nevezem én gyors tempónak.

"6 hónapig összejártam"? Te egyedül jártál össze? Mit, a szőnyeget vagy a frissen mosott padlót?

Ne békélj meg a volt nőjével évek múlva se majd, inkább veszekedjél, de kérlek, írni azért tanulj majd meg.

2010. máj. 26. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:
utolsónak: veled sosem fordult elő, hogy félre írtál egy két szót? szakítottak... aztán 6 hónapig még összejártak...megismert engem és megmondta a csajnak, hogy ennyi kész ne hívogassa ne írogasson neki. A ballagásra elmegyek, de az ebédre semmiképpen. igazam van nem?
2010. máj. 26. 22:22
 5/7 tetro ***** válasza:

de előfordult, igazad van.

azt nem értem, ha a párod lekoptatta, akkor téged miért zavar. mitől tartasz? egyébként ha a párod akarna tőle még bármit, akkor vele lenne vagy vele lesz egy idő után újra. az ilyesmin felesleges stresszelni, aki menni akar az előbb-utóbb fog is. de ha nem ad semmi jelet, ha érzed hogy szeret, akkor ne szívd a vérét. én az összes exemmel jóban vagyok, sőt sokan egymással is jóban vannak, is ha valaki elkezdene emiatt hepciáskodni, azt hiszem az nem tenne jót a kapcsolatunknak.

2010. máj. 26. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért ha felteszek egy kérdést, legalább veszem a fáradságot, hogy visszaolvasom és kijavítom az esetleges hibákat. A piros hullámokról meg ne is beszéljünk, amik kiégetik a szemedet, ha felemelnéd a billentyűzetről a tekinteted.

Egyébként mondd meg neki, hogy nem akarsz a kajálásra menni, mert nem bírod a volt nőjét. Őszinteség mindig megéri.

2010. máj. 26. 22:35
 7/7 A kérdező kommentje:
nem érte meg... megmondtam én nem egyszer már neki, de csak kiakad...
2010. máj. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!