Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől férfi a férfi?
Mi teszi a férfit férfivá egy nő szemében?
az izmos test? a borostás sármos arc?A jól fésült divatos frizura? a jó vágású ruhanemük? az udvarias viselkedés? netán a galád nemtörödöm,rosszfius stilus? A magabiztos jellem? az odaadás? a családhoz,gyerekekhez,asszonyhoz való hüség és ragaszkodás?a vastag pénztárca? a jó állás,jó autók?hölgyeim elő a farbával,valljanak szint,mi az igazság?:)
Szerintem egy pasi sok dologból áll össze.
Belső:
Fontos, hogy okos legyen ( nem várom azt, hogy okostojás, de tudjon helyesen írni, legyen otthon 1-2 témában)
Éreztesse azt, hogy szeret/kedvel.
Legyen bújós, határozott és komoly,érett.
Külső:
Nekem a kék szem a gyengém és a borosta.
Mindenkinek más tetszik, hirtelen ez jutott nekem elsőre eszembe :)
Én egyszer hallottam egy mondást, amivel 100%-ban egyet tudok érteni: egy férfi akkor igazán férfi, ha tud uralkodni magán.
Ezt én kibővíteném azzal, hogy nem látszik rajta semmi gyengeség, ha szilárdan, mint egy kőszikla, lehet rá számítani és támaszkodni.
Persze, a romantikus pillanatokban pozitív, ha néha egy kicsit elérzékenyül, ha ki tudja mutatni az érzelmeit- merthogy azért, legyenek neki-, de azokat is megfelelő mértékben és megfelelő időben.
FérfiAS esetleg az izmos test, a borosta és a szőr egyéb formái, egyéb testtájakon. Ebbe a kategóriába sorolnám, és nálam mindenképpen elvárt a magabiztos jellem. A hűség és őszinteség nem csak a férfiaknál vonzó tulajdonság, de szerintem, azt meg se kell említenem, magától értetődik, egy kapcsolatban ez normális elvárás mindkét fél részéről. A bátorság sem egy elhanyagolható férfitulajdonság, szerintem. A nálánál gyengébbek védelmezése. Egy cseppnyi birtokló hajlam asszonyára nézve.
Jól nevelt ha a viselkedése udvarias, gáláns.
Érzelmileg igenis legyen ragaszkodó, odaadó, az asszony és a gyerek természetesen legyen nála első helyen.
És nem egy ábrándot írtam le. Az én barátom ilyen. :) Nálam egy férfi így néz ki. És a többi, amit felsoroltál, kedves kérdező, részemről teljesen irreleváns. Attól egy hímnemű egyed a szememben nem lesz férfi, ha menő autója és vastag pénztárcája van, de a fentebb felsoroltak teljes mértékben hiányoznak belőle. Attól csak egy gazdag tahó lesz, semmi több.
Azt hiszem, mindent felsoroltam, ami számomra lényeges :)
Nekem a nagybetűs FÉRFI:
- borostás, szőrös
- nehezen beszél az érzelmeiről, de tudom, hogy vannak
- nem kezd el gügyögni minden gyerekkel, de a sajátjáért mindent megtenne
- udvarias
- felelősségteljes
- kreatív
- humoros
- biztonságban érzem magam mellette (és ehhez nem kell, hogy kigyúrt legyen)
- felnéz rám és én is fel tudok rá nézni
- tiszteli a női nemet általában
- sört iszik és meccset néz a haverokkal hetente egyszer
24/N
Felelősségvállalás, önállóság, megértés tisztelet alázat és egyéb emberi értékek, magabiztosság, a nők tisztelete. Ilyesmik.
29F
hogy tudjam, bármikor bármiben számíthatok rá, mellettem áll, biztonságban érzem magam mellette és tudjam, megbízhatok benne. És fontos hogy tisztelettel bánjon velem és lehetőleg ne lógjon ki a kapanyél a szájából.
Külsőre nincs megkötésem, általában első látásra jön az az 'oh hello' érzés. Ha nincs meg akkor maximum barátként tudok ránézni.
Belső:
-legyen okos és tájékozott a világról és szeressen beszélgetni komolyabb dolgokról is.
-legyen felelősségteljes
-legyen vicces
-legyen egy kicsit atyáskodó
-legyen kellő önbizalma de legyen kellően szerény is (lehet, hogy ezt most páran nem értették de mind1)
Külső:
- borosta
- izmos test ( a kockák nem kellenek csak legyen kar és mellizma)
-kék szem
-rövid fekete vagy barna haj
-szőrös kar és láb ( a hason is jó ha van egy pici)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!