Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől férfi a férfi?

Figyelt kérdés

Mi teszi a férfit férfivá egy nő szemében?

az izmos test? a borostás sármos arc?A jól fésült divatos frizura? a jó vágású ruhanemük? az udvarias viselkedés? netán a galád nemtörödöm,rosszfius stilus? A magabiztos jellem? az odaadás? a családhoz,gyerekekhez,asszonyhoz való hüség és ragaszkodás?a vastag pénztárca? a jó állás,jó autók?hölgyeim elő a farbával,valljanak szint,mi az igazság?:)

2012. júl. 30. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy pasi sok dologból áll össze.

Belső:

Fontos, hogy okos legyen ( nem várom azt, hogy okostojás, de tudjon helyesen írni, legyen otthon 1-2 témában)

Éreztesse azt, hogy szeret/kedvel.

Legyen bújós, határozott és komoly,érett.

Külső:

Nekem a kék szem a gyengém és a borosta.

Mindenkinek más tetszik, hirtelen ez jutott nekem elsőre eszembe :)

2012. júl. 30. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kisugárzás. Ha valaki tényleg férfinak érzi magát, az látszik a viselkedésén, a gesztusain, a beszédén, mindenen. (Pontosan úgy, ahogy egy nő nem attól nő, hogy felvesz egy kivágott ruhát és két kiló rúzst ken magára, hanem egyszerűen olyan a kisugárzása.)
2012. júl. 30. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Én egyszer hallottam egy mondást, amivel 100%-ban egyet tudok érteni: egy férfi akkor igazán férfi, ha tud uralkodni magán.

Ezt én kibővíteném azzal, hogy nem látszik rajta semmi gyengeség, ha szilárdan, mint egy kőszikla, lehet rá számítani és támaszkodni.

Persze, a romantikus pillanatokban pozitív, ha néha egy kicsit elérzékenyül, ha ki tudja mutatni az érzelmeit- merthogy azért, legyenek neki-, de azokat is megfelelő mértékben és megfelelő időben.

FérfiAS esetleg az izmos test, a borosta és a szőr egyéb formái, egyéb testtájakon. Ebbe a kategóriába sorolnám, és nálam mindenképpen elvárt a magabiztos jellem. A hűség és őszinteség nem csak a férfiaknál vonzó tulajdonság, de szerintem, azt meg se kell említenem, magától értetődik, egy kapcsolatban ez normális elvárás mindkét fél részéről. A bátorság sem egy elhanyagolható férfitulajdonság, szerintem. A nálánál gyengébbek védelmezése. Egy cseppnyi birtokló hajlam asszonyára nézve.

Jól nevelt ha a viselkedése udvarias, gáláns.

Érzelmileg igenis legyen ragaszkodó, odaadó, az asszony és a gyerek természetesen legyen nála első helyen.

És nem egy ábrándot írtam le. Az én barátom ilyen. :) Nálam egy férfi így néz ki. És a többi, amit felsoroltál, kedves kérdező, részemről teljesen irreleváns. Attól egy hímnemű egyed a szememben nem lesz férfi, ha menő autója és vastag pénztárcája van, de a fentebb felsoroltak teljes mértékben hiányoznak belőle. Attól csak egy gazdag tahó lesz, semmi több.

Azt hiszem, mindent felsoroltam, ami számomra lényeges :)

2012. júl. 30. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a nagybetűs FÉRFI:

- borostás, szőrös

- nehezen beszél az érzelmeiről, de tudom, hogy vannak

- nem kezd el gügyögni minden gyerekkel, de a sajátjáért mindent megtenne

- udvarias

- felelősségteljes

- kreatív

- humoros

- biztonságban érzem magam mellette (és ehhez nem kell, hogy kigyúrt legyen)

- felnéz rám és én is fel tudok rá nézni

- tiszteli a női nemet általában

- sört iszik és meccset néz a haverokkal hetente egyszer

24/N

2012. júl. 30. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Felelősségvállalás, önállóság, megértés tisztelet alázat és egyéb emberi értékek, magabiztosság, a nők tisztelete. Ilyesmik.

29F

2012. júl. 30. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:

hogy tudjam, bármikor bármiben számíthatok rá, mellettem áll, biztonságban érzem magam mellette és tudjam, megbízhatok benne. És fontos hogy tisztelettel bánjon velem és lehetőleg ne lógjon ki a kapanyél a szájából.

Külsőre nincs megkötésem, általában első látásra jön az az 'oh hello' érzés. Ha nincs meg akkor maximum barátként tudok ránézni.

2012. aug. 2. 02:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Belső:

-legyen okos és tájékozott a világról és szeressen beszélgetni komolyabb dolgokról is.

-legyen felelősségteljes

-legyen vicces

-legyen egy kicsit atyáskodó

-legyen kellő önbizalma de legyen kellően szerény is (lehet, hogy ezt most páran nem értették de mind1)

Külső:

- borosta

- izmos test ( a kockák nem kellenek csak legyen kar és mellizma)

-kék szem

-rövid fekete vagy barna haj

-szőrös kar és láb ( a hason is jó ha van egy pici)

2012. aug. 5. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!