Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ízlése pasik terén, hogyhogy ennyire különböző? Hogy találhatom meg így azt a lányt akinek igazán tetszem?
Figyelt kérdés
Volt már pár kérdés,hogy milyen pasik jönnek be a csajoknak,linkeltek ks a lányok egy csomó képet.Hát aközött volt szálkás-izmos,férfias-kisfiús,sármos-mosolygós-zord,fehér-néger-ázsiai,rocker-szépfiú-gengszter,borostás-borotvált..egyszóval ahány csaj annyi ideál kb.Ez fura hisz a férfiak ízlése nem ennyire eltérő,és kicsit ijesztő mert simán lehet,hogy a nekem tetsző csajoknak más az ideálja mint én..2012. júl. 27. 19:19
2/12 anonim válasza:
szerintem azért a lányok nagyrészének a szálkás,férfias,borotzvált jön be kidudja :D
3/12 anonim válasza:
Ó ez semmi ahhoz képest, hogy még életünk során is változhat az ízlésünk. :)
4/12 anonim válasza:
A nőknek és a férfiaknak is különböző az izlésük. De nem biztos, hogyha egy lánynak a borostás gengszter az ideálja, hogy nem egy borotvált szépfiúba fog belezúgni, mert talál benne valami nagyon vonzót, pl a humorát meg a lazaságát. A fiúk közül is van, aki bukik a szőkékre, de ismerek olyat, aki ki nem állhatja őket. Van akinek a szende szépség tetszik, és akad olyan férfi, akit a végzet asszonya vonz. Előbb-utóbb biztosan megtalálod a párod.
5/12 anonim válasza:
nekem is van egy ideálom, aztán homlokegyenest másfajta pasival jöttem össze
de a kérdésedben van egy kis logikai csavar :)
ha a csajoknak ennyire szerteágazó az ízlése, valahol te is benne lehetsz a szórásban
6/12 A kérdező kommentje:
Én ilyen férfiasabb,izmos fajta vagyok:D
2012. júl. 27. 19:36
7/12 ASOT válasza:
sajnos nem terem minden bokorban olyan lány akit nem csak mi szeretünk hanem ő is őszintén viszont...
és hát igen minden változhat....
8/12 anonim válasza:
Akinek nem te vagy az ideálja,még tetszhetsz neki nagyon.:) (a tetszhetsz-et így írják?:DD esküszöm elbizonytalanodtam olyan furán néz ki:d)
egyébként hány éves vagy?
9/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2012. júl. 27. 19:53
10/12 anonim válasza:
Figyu, ez olyan, hogy nekem is megvan az ideálom, de attól még lehet, hogy egy tök másmilyen pasiba fogok belezúgni. Ha egy fiú helyes, akkor azt észreveszik azért a lányok, ideáltól függetlenül. 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!