Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz hogy néha két különböz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy néha két különböző ember egészíti ki egymást?

Figyelt kérdés

ez még kérdés bennem. Hogy ha nincs meg a közös hang, közös témák,dolgok,tevékenységek,(kultúra,zenei izlés) és még sorolhatnám...

értitek hogy mire gondolok... de közben mégis szeretik egymást azt hogy? fiúknál: annnyira szép az a csaj.<- csak ezért?

lányoknál:olyan jóképű izmos.<-csak ezért?

vagy csak a szex?

esetleg olyan jo ember?

és még itt is sorolhatnám és mindegyikhez oda tehetném hogy csak ezért.

Várom válaszaitokat. Köszönöm.

2012. jún. 23. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

tévhit hogy az ellentétek vonzzák egymást.

az ázsiai mondásokban ne nagyon higgy, mert alapból hülyébbek az ottani emberek IQ-ban mint az európaiak (ez nem saját vélemény hanem statisztika)

2012. jún. 23. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem tévhit :) Mi is ellentétek vagyunk és jol müködik 3 éve a dolog. Az elöző barátommal aki hasonló volt mint én talán tul hasonló is nem müködtt ugyanazt akartuk mégsem illettünk össze
2012. jún. 23. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

"Hogy ha nincs meg a közös hang, közös témák,dolgok,tevékenységek"

ha ezek nincsennek meg, akkor kapcsoalt se alakulhat ki...

az igaz h két különbőző személy is jól kijöhet, sőt jobbá teszik egymást, de azért kellenek közös dolgok,

2012. jún. 23. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt már, hogy szöges ellentétem volt a lány. Nem azért szerettem a lányt, mert szép volt, hanem azért, AKI volt. Ő tényleg kiegészített volna. Én húztam vissza őt, mikor hülyeségbe ment volna bele, ő meg kihúzott engem a depiből.
2012. jún. 23. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
3. vok, egyébként mi is full ellentétek vagyunk, az első 3-4 hónap nagyon zűrös volt, sok súrlódás volt, de összecsiszolódtunk, és most tök jól vagyunk:)
2012. jún. 23. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem az ellentétek igenis vonzzák egymást. Én a párommal 2 éve vagyunk együtt, teljesen ellentétek vagyunk, és nagyon jól megvagyunk, ettől még a szerelem dúl.:)
2012. jún. 23. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Két különböző ember kiegészítheti egymást, viszont ahogy írtad, "ha nincs meg a közös hang, közös témák, dolgok, tevékenységek,(kultúra,zenei izlés)", vagy ezek közül legalább valamelyik, akkor kevés az esélye az egymásra találásnak.
2012. jún. 25. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Az életben ritkán alkalmazható ez a fizikai szabály, amit mindenki próbál ráerőltetni valamire.

Két "ellentétes" ember, újat mutathat a másiknak és mindig más irányba húzza a másik felet.

Két "egyforma" ember könnyen megtalálja a közös hangot, tevékenységet, érzéseket.

Összegzés: Mindkettő variáció tökéletesen tud működni. Embereket nem lehet csak így bekategorizálni, már csak azért sem mert mi alkalmazkodóak vagyunk! (erről a házasok tudnak mesélni vagy 10 év együttlét után)

2012. jún. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!