Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ízlése pasik terén, hogyhogy ennyire különböző? Hogy találhatom meg így azt a lányt akinek igazán tetszem?
Figyelt kérdés
Volt már pár kérdés,hogy milyen pasik jönnek be a csajoknak,linkeltek ks a lányok egy csomó képet.Hát aközött volt szálkás-izmos,férfias-kisfiús,sármos-mosolygós-zord,fehér-néger-ázsiai,rocker-szépfiú-gengszter,borostás-borotvált..egyszóval ahány csaj annyi ideál kb.Ez fura hisz a férfiak ízlése nem ennyire eltérő,és kicsit ijesztő mert simán lehet,hogy a nekem tetsző csajoknak más az ideálja mint én..2012. júl. 27. 19:19
11/12 A kérdező kommentje:
Elvileg az vagyok..akkor oké
2012. júl. 28. 00:32
12/12 anonim válasza:
Nekem sosem volt kifejezett idealom a pasik teren. viszont megis a karakteresebb egyenisegek vonzottak, lehetoleg hosszu hajjal. A kimondott szepfiuk sem jottek be, megis volt egy ilyen pasim is hosszu tavon. Amennyiben vonzo vagy, es nem tersz el nagyban az atlagtol (rozsaszin punk haj pl), egy mas izlesu lanynak is megtetszhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!