Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket is zavarna, ha a párotok ex-e még mindig nem távolította el a kettőjük képeit a különböző társasági oldalakról?
Figyelt kérdés
"Régi" képekkel van telis-tele a csaj oldala, pedig már van pasija. Engem zavar, de lehet hülyén fogom fel...2012. júl. 9. 12:44
2/12 AvernusTriad válasza:
nem a párodnál vannak fent a képek. Megtörtént események képeken rögzítve, mi bajod velük? Legalább ez a vígasza hadd legyen meg.
3/12 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, különösen az, hogy a párom exének a profilját nézegetem közösségi oldalakon.
4/12 A kérdező kommentje:
Borzasztó...gyakorlatilag tehetetlen vok ellene:(
2012. júl. 9. 12:47
5/12 anonim válasza:
hát mit lehet tenni, semmit. Örülj, hogy a párod oldalán nincs kint a csaj.
6/12 anonim válasza:
Eléggé egy nyomorék exe lehet,ha még fenntartja a látszatot,hogy együtt vannak.
7/12 A kérdező kommentje:
szerintem is szánalmas..
2012. júl. 9. 12:50
8/12 anonim válasza:
Szerintem pedig az szánalmas, amit a kérdező tesz. Ha osztálytársak voltak, törölje az osztályképeket is? Az élete része volt, történtek együtt dolgok, azt nem lehet kitörölni... Attól, hogy a fotók nincsenek kinn, ugyanúgy megtörténtek azok a dolgok, amiket a fotók ábrázolnak.
És te, kedves kérdező, miért foglalkozol a párod exével? Örülj neki, hogy együtt vagytok, szeretitek egymást, azt az időt, amit az agymenéseddel töltesz, pedig fordítsd rá, hidd el, hálásabb dolog, mint ilyen értelmetlen kérdéseket feltenni és ezen bosszankodni.
9/12 anonim válasza:
Engem az zavart, hogy a barátomnál kint voltak még jó darabig, rólam meg semmi. A külvilág felé az adatlapja azt üzente, hogy még mindig a csajjal van. Aztán persze magától levette egy idő után, a csajnál tovább kint voltak, az nem érdekelt. Ha neki jól esik csinálja, de ettől még a fiú veled van és nem a másikkal. Csak ez számít.
10/12 A kérdező kommentje:
Azért oszt. társak nem voltak ! Nézd ez is egy vélemény, még igazat is adok abban, hogy a francnak foglalkozni vele.Viszont abban nem..hogy mert élete része nem kell törölni. Szerintem attól még nem veszik el a múltja, mert nem plakátolja ki.Otthon nézegesse, ha hiányzik, valamint gondolja végig miért csalta meg (a szakítás oka)
2012. júl. 9. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!