Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen 20 körüli férfi?
Érdekli a lelkem, a gondolataim, emberileg is értékelne nem csak akkor törődne velem ha akarna valamit.
Tiszteli az életet nem szívesen csap le egy legyet sem, együttérez az állatokkal.
Nem jönne össze valakivel csak azért, hogy legyen/szerelem nélkül, nem húsnak nézi a nőket.
Nem szexelne idegennel, komoly kapcsolatban gondolkodik.
Van önbizalma, pozitívan gondolkodik, nem megkeseredett.
Nyugis típus, nem a bulizásban éli ki magát, nem részegeskedik.
Nem vagy keveset dohányzik.
Sportol valamit, de nem nagydarab.
Kevésbé szőrös típus, szép fehér bőrű.
21/N
Én ebbe a kategóriába tartozom. Nincs is barátnőm, talán a 6. sor miatt. Magas is vagyok és nem nézek ki rosszul.
21/F
nem akarsz te egy kicsit sokat?
biztos nagyon érdekes vagy, ha ennyire akarod, hogy a lelkeddel foglalkozzanak, de hát...
hát én 19 vagyok és nagyjából megfelelek.
Van pár ilyen férfi,DE mind nem fog megfelelni ezeknek a feltételeknek.
ezért nem volt sok barátnőm,mert komoly kapcsolatot kerestem :/
Szia! Én ilyesmi vagyok! 20 éves.
Tele vaGYok önbizalommal,talán túlságosan is el vagyok szállva magamtól. Egészséges önszeretettel rendelkezem,és imádok élni,imádom az életet. Senkinek,még egy bogárnak se tudnék ártani,sőt még a növényeknek sem.
A cigit utálom,és azt tartom menőnek,aki képes lemondani róla. Bulizni néha szoktam,mert mindnekinek jár a kikapcsolódás,de soha nem iszom le magam a sárga földig,még ha a haverok elvárják,akkor sem. Mindenről önálló véleményem van. Sportok terén az extrém sportokat szeretem,nem vagyok sem szőrős,sem nagydarab. Állítólag jóképű vagyok,és fehér bőrű. Bár nap azért megbarnította egy kicsit.
A nőket meg egyáltalán nem nézem húsnak,egy barátnőm volt,tiszteltem szerettem megbecsültem,boldogok voltunk,amíg nem csalódtam benne nagyon csúnyán,és otthagytam.
Azóta kb 1 éve,nem akarok barátnőt,semmi szükségem rá,épp elég csalódás volt az a lány. Egyedül is remekül megvagyok.Volt pár lány,aki próbálkozott,de max megfektettem volna őket,amihez végül is nem volt kedvem,mert komoly kapcsolatban gondolkodom. De nagyon kritikus vagyok,főleg a rosszul sikerült kapcsolatom után. Elég flegmatikus tudok lenni. Majd talán egyszer jön az igazi,de addig hanyagolom a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!