Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyik minden 30 körüli férfi csak alkalmi kapcsolatokra?
Pár hónapja egyedül vagyok és azóta ismerkedek, de arra jutottam hogy az esetek 90 %-ában a 30 körüli pasik csak alkalmiban gondolkodnak. Nem akarják lekötni még magukat, élni szeretnének, szabadok lenni...
És nem zavarja őket hogy a normálisabbja már a gyerekét tologatja, megállapodott?
Mikor akarnak lecsitulni?50 évesen?
Akkora már kinek kellenek?
Jó nekik hogy egyedül alszanak el?
Ráadásul a sok alkalmi dolog kiégetté, unalmassá teszi őket, meg kinek kell egy ezerszer lerágott csont?
Vélemények, tapasztalatok?
vagy csak te nem fogtad meg őket
ha szembejön velük álmaik nője, lehet mindent eldobnak érte
minden pasiból ki lehet hozni az állatot, de az érző szívet is....
Rám ez nem érvényes. Én őszintén egy tartós kapcsolatot szeretnék. És igen, szeretnék már végre családot.
Én nagyon érzem, hogy fogy az idő, nem irigykedek másokra, de ha meglátok egy házaspárt gyerekkel, nagyon elgondolkodom.
32/F
rossz helyen keresgélsz. én meg nem is keresgélek, majd jön magától :)
31f
Ha a 30-as éveimre nem nősülök meg (ami elég valószínű) akkor én is az alkalmi kapcsolatokra hajtanék 18-25 körüli lányokkal. De nem tudnám megmagyarázni miért.
21F
Szerintem úgy érzik, hogy most vannak mind fizikai mind anyagi szempontból a lehetőségeik csúcsán. Eddigre jó esetben elértek egy jól fizető állást, van miből vetíteni a csajoknak. Ez az utolsó pár évük arra, hogy szinte bármelyik nőt megkaphassák, és úgy érzik ezt ki kell használni.
Keress a 35 körüliek között... ők jó esetben már máshogy gondolkodnak.
Nem a korhoz lehet kapcsolni ki hogyan viselkedik és milyen kapcsolatot akar. Ugyan ez elmondható egy 14 éves kissrácra is mint egy 53 éves férfira.
Mindig a NŐN múlik mivé lesz egy kapcsolat az első 0 perctől fogva amint meglátod és ismerkedésbe kezdtek. Tök mindegy hol és mikor. RAJTAD múlik.
Lesz-e valami, meddig fog tartani:
-semmmi (irritál)
-csak baráti (jópofi meg minden de szexuálisan nem izgat)
-laza (beindítja vágyaid de érzéseidet nem)
-komoly (vágyaid érzéseid is beindítja és a gondolkodásodat is)
Lényeg az hogy ne azzal kezd "komolyat" akarsz. Mert ettől mindenki írtózik!!!! És totál hülyén hangzik/látszik ha egy csaj ott csüng a pasin, és azt akarod kihoznibelőle veled komolyan kell flglalkozni. Ezzel már is elárulod a leggyengébb pontod és hogy mi az ami bánt téged. Jó hogy ki akarnak használni. Nem ők a hülyék hanem Te (bocsi)
És igen. A pasiknak látniuk kell azt hogy nem aggódsz azért mivé lesz a fejlődő kapcsolat. Maradjon titok és legyen meglepetés. Az érdekli őket. Függetlenül attól hány éves..... Én is azért ismerkedem nőkkel (mert van puncijuk) ez TÉNY!!!! Hajtok arra amire szükségem van, de ez mellett jó lenne ha rendszeresen és nem kéne aggódni meg-e csal stb. Dehát ezt NEM TUDHATOM 100% és ezért érdekes egy kapcsolat és nem unalmas. Nyugtasd magad minden pasi szexet akar. Még amelyik le tagadja az is. De neked ezt úgy kell "eltusolni" hogy ígérgetsz arra majd megkaphat téged. Ő elkezd gondolkodni mit hogyan stb. És ha sokat rád gondol akkor már nem csak szexet akar mert beléf fog szeretni "nemtudommitcsináljak-effektus segítség imádom!!???"
:D:D
Ennyire egyszerű. De én is megkérdezhetném tőled bár off lenne hol voltál tini korodban amikor ezt menő csinálni? Igen. Flörtölgetni, ribanckodni, jó dolog az. Kit érdekel ki mit gondol. Látod régen nem csináltad sok pasival ezt és mert a többségnek akartál megfelelni (gondolom) és most meg jössz sopánkodva hogyan kell kihozni egy pasiból a szerető oldalát?
:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!