Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik még ilyen 20 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen 20 körüli férfi?

Figyelt kérdés

Érdekli a lelkem, a gondolataim, emberileg is értékelne nem csak akkor törődne velem ha akarna valamit.

Tiszteli az életet nem szívesen csap le egy legyet sem, együttérez az állatokkal.

Nem jönne össze valakivel csak azért, hogy legyen/szerelem nélkül, nem húsnak nézi a nőket.

Nem szexelne idegennel, komoly kapcsolatban gondolkodik.

Van önbizalma, pozitívan gondolkodik, nem megkeseredett.

Nyugis típus, nem a bulizásban éli ki magát, nem részegeskedik.

Nem vagy keveset dohányzik.

Sportol valamit, de nem nagydarab.

Kevésbé szőrös típus, szép fehér bőrű.

21/N

2012. júl. 30. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ahogy várható volt, a válaszolók 99%-a véletlenül pont ilyen, mint ahogy minden hasonló kérdésnél lenni szokott.
2012. júl. 30. 12:58
 12/20 anonim ***** válasza:

HA van ilyen,makkor a barátaid közt van,mert akikkel járni is hajlandó lennél,mindig megszivatnak.

Én talán meg felelnék majdnem minden elvárásodnak,csak hát,az embernek nem ara van szüksége,amire vágyik.És ha mégis megvan amire vágyott,már nem kell neki.

2012. júl. 30. 13:01
 13/20 anonim ***** válasza:
2012. júl. 30. 13:02
 14/20 anonim válasza:
Miért mit vártál kik fognak ideírni, akik nem azok?
2012. júl. 30. 13:03
 15/20 anonim ***** válasza:

Amúgy összejöhetnél vele (remélem érzed az iróniát a kérdésében)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. júl. 30. 13:04
 16/20 anonim ***** válasza:

óó egy megkeseredett szomorú lány aki keresi az igaz szerelmet....:)

hát lássuk csak....milyen is vagyok?? :)

- Érdekli a lelkem, a gondolataim, emberileg....ha engem is szeret a lány akkor ezt megadom, és ugymond nemcsak egymás párja leszünk hanem a legjobb barátok is egyben

- együtt érzek e az állatokkal??? Hát némelyik nagyon cuki, de annyira nem érdekel h foglalkozzak azzal h kihalnak a bálnák, nem az én reszortom, és hát vega sem vok szóval húson is élek!

- néha összejöttem 1-1 lánnyal azért mert épp nem volt társam, de ezek csak futó kalandok voltak, ha megtalálnám a nagy áhított "őt" akkor csak őt szeretném.

- mi rossz van abban ha idegennel szexelek amíg nincs komoly barátnőm?? mit csináljak verjem ki magamnak évekig?? nem vagyok egy szent jános!

- Önbizalmam az van! :)

keveset iszok, nem vagyok részeg sem

- keveset dohányzom

- sportolok is úszok! néha... :)

- szinte csupasz vagyok a lábaimtól eltekintve :)

25/f

2012. júl. 30. 13:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Majdnem mindegyiknek az ellenkezője vagyok.
2012. júl. 30. 13:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Egy szingli 20/F, várja leveled :D)
2012. júl. 30. 14:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Aki a kérdés alá valamiért nem tud írni privit is írhat. Többen is írtátok, hogy így van.
2012. júl. 30. 14:15
 20/20 anonim ***** válasza:

érdekelnél mindig, legyet lecsapom hogy rohadnának meg csak a fejlettebb állatokat imádom, emocionálisan rendbe vagyok, szexelnék idegennel mint minden srác de inkább egy megfelelő bnőt akarok életem végéig, önbizalom akad! tök jól érzem magam, piálni szoktam de csak heti egyszer am meg nem ismerek csak 2 ember aki nem iszik de az egyik nőgyűlölő a másik emg ronda és antiszoc, cigi távol áll tőlem, sport, gyúrás az megy vékonyabb vagyok, apámtől örököltem egy kis medvegént de ez inkább csak a lábamon látszik meg :D

F18

2012. júl. 31. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!