Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi hogyan tehet szert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi hogyan tehet szert, dominanciára?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van egy férfi. Egész jól néz ki, magas is, nem kövér, nem sovány. Szóval minden oké vele, viszont a dominancia hiányzik belőle. Hogyan tehet szert dominanciára? Hogyan fejleszthető?

2012. júl. 28. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy magát adja és nem azon jár az esze, hogy milyen mondatához, gesztusához a többiek mit szólnak. Minden férfiban alapból ez benne van, csak elnyomják sokan.
2012. júl. 28. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen. Ne legyen csicska.
2012. júl. 28. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:

"Úgy, hogy magát adja és nem azon jár az esze, hogy milyen mondatához, gesztusához a többiek mit szólnak."

Igen, bennem mondjuk nőként van meg alapból, hála az égnek. A legvonzóbb tulajdonság ugyanis a másik nem számára (ahogy észrevettem). :)

2012. júl. 28. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Rosszul vetted észre, egyáltalán nem vonzó :)
2012. júl. 28. 18:47
 5/11 Hole Hunter ***** válasza:

Tegyük fel van egy fiú. Amikor elkezd saját, határozott véleménye lenni dolgokról, képes döntéseket hozni úgy, hogy a lehető legjobb legyen az mindenki számára...na akkor kezd el a fiúból férfi lenni. Aztán, ha képes lesz nőket (és nem lányokat) kellő figyelmességgel, törődéssel meghódítani, már férfinak mondhatja magát.

Sok sikert hozzá! :)

2012. júl. 28. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
4 Nem vettem észre rosszul, de ha vonzó, ha nem ez van. Így járt mindenki. :)
2012. júl. 28. 18:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is herótom volt attól ha egy lány úgymond domináns és mindig középpontba van és megpróbál akarva akaratlanul elhalványítani másokat :)
2012. júl. 28. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:

7 Kicsit félreértettél. A dominancia nálam nem egészen ezt jelenti. Amit leírsz: szimpla villogás, talán ellentéte is a dominanciának (elvárja, hogy mindenki vele foglalkozzon). Én meg tökéletesen megvagyok akár egyedül is, soha nem keltek feltűnést. Nyugodt típus vagyok.

De ha neked herótod van, az a te dolgod. :)

2012. júl. 28. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Arra főleg semmi szükségem, hogy elhalványítsak másokat. Még csak a kisujjamat sem mozgatnám ezért. :) De hagyjuk, így látatlanban elhiszem, hogy más ugrott be.
2012. júl. 28. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor bocsi, igazad van, meg én teljesen másra gondoltam:)
2012. júl. 28. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!