Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hogyan tehet szert, dominanciára?
"Úgy, hogy magát adja és nem azon jár az esze, hogy milyen mondatához, gesztusához a többiek mit szólnak."
Igen, bennem mondjuk nőként van meg alapból, hála az égnek. A legvonzóbb tulajdonság ugyanis a másik nem számára (ahogy észrevettem). :)
Tegyük fel van egy fiú. Amikor elkezd saját, határozott véleménye lenni dolgokról, képes döntéseket hozni úgy, hogy a lehető legjobb legyen az mindenki számára...na akkor kezd el a fiúból férfi lenni. Aztán, ha képes lesz nőket (és nem lányokat) kellő figyelmességgel, törődéssel meghódítani, már férfinak mondhatja magát.
Sok sikert hozzá! :)
7 Kicsit félreértettél. A dominancia nálam nem egészen ezt jelenti. Amit leírsz: szimpla villogás, talán ellentéte is a dominanciának (elvárja, hogy mindenki vele foglalkozzon). Én meg tökéletesen megvagyok akár egyedül is, soha nem keltek feltűnést. Nyugodt típus vagyok.
De ha neked herótod van, az a te dolgod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!