Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha még mindig rá gondolok?
Figyelt kérdés
Több ideje nem beszélünk egyáltalán és nem is tartjuk a kapcsolatot egymással, mint amennyit összesen ismerkedtünk. Nem látjuk egymást az utcán, csupán az emlékeimben él.
Mégis minden nap sokszor rágondolok és nem tudom elfelejteni.
Ez normális így?
Nektek mennyi időbe telik elfelejteni valakit, hogy a nap folyamán ne jusson eszetekbe egyszer se?
2012. júl. 28. 19:20
1/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valakit teljesen el lehet felejteni. Max. olyan van, hogy félévente egyszer eszedbe jut a másik. Persze ez attól is függ, mennyire volt komoly a kapcsolat. Nekem egyébként fél év kellett, mire azt mondhattam, hogy már nem gondolok rá a nap minden egyes percében.
2/5 A kérdező kommentje:
Volt közben kapcsolatod? Úgy könnyebb lenne kiverni a fejemből? Vagy úgy nem gondolnék rá minden nap?
2012. júl. 28. 19:24
3/5 anonim válasza:
Èn is ebben a cipőben járok most de nekem több éves kapcsolat volt és elég friss még...de nincs sok olyan perc h ne gondoljak rá főleg h nm is akarok nélküle élni de nimcs mit tenni mert ő íhy akarja...pokolo
4/5 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy ez rövid kapcsolat volt. Ezért nem is értem, hogy miért jár mindig az eszemben még mindig.
2012. júl. 28. 19:40
5/5 anonim válasza:
Igazság szerint tényleg csak egy másik fiúval lehet kiverni az előzőt a fejünkből. De azért ott lesz az emlékeink töredékében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!