Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetnék össze egy lánnyal a Balatonon? (nyári románcra gondolok amíg nyaralok ott) Lányok, titeket hogy lehetne "megszerezni" így?
19/F vagyok
Hogy "szedhetnék" össze egy lányt a Balatonon amíg ott nyaralok?
Társaim azt mondják hogy jóképű vagyok, humoros csak nekem a leszólítgatás nem nagyon megy...Fogalmam sincs hogy hogy kéne. (Ha szeretnél képet akkor küld el a facebookod és bejelöllek mert itt nem fogok küldözgetni képeket magamról)
A könnyebbség az az hogy ilyen táborszerűbe megyek rokonokkal szóval ott lesznek mások is , remélem csinos lányok is. :D
Kérlek adjatok tanácsot.
(Nem arról van szó hogy amíg nyaralok meg akarok húzni egy lányt hanem tényleg ilyen nyári románc szerűen...)
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszi! :)
Nem kis lotyót keresek.
De hogy ismerkedjek meg vele?
A nyári románcot meg arra értettem ami filmekbe szokott lenni, hogy táborokba összejönnek stb...
Hogyha elég jól nézel ki akkor odamész hozzá valami ürüggyel pár szót beszélsz vele elhívod fagyizni mondjuk majd szegényt átvered ,hogy te hosszútávu kapcsolatot keresel stb stb
Nyári kaland ami a filmekben van = nem létezik = egyéjszakás kapcsolat.
Nemtom, én siófoki vagyok, és mindig is vonzott a lehetőség, hogy egy jóképű turistafiúval legyen egy "nyári románcom". Az én szótáramban is él a szó, szerintem az egyéjszakás kaland sokkal személytelenebb.
18/L
Utolsó, téged ismerlek.
Közösen olvastuk a szótárad a múlt héten ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!