Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megszerezni egy tökéletes Nőt?
21 éves fiú vagyok.
Ismerek egy isteni szépségű lányt. Neki nincs barátja, 22 éves.
A gond az, hogy bár ismerjük egymást, tehát utcán köszönünk egymásnak, ismerősök is vagyunk facebookon, de ez nem az a személyes ismerettség, amire én nagyon vágynék.
Tipikusan az a csaj, akitől félnek a pasik. Tudjátok miről beszélek. Olyannyira szép, csinos és talpraesett, értelmes, hogy szinte félek tőle. De az a gond hogy irtózatosan tetszik.
Nyaranta egy vendéglátó egységben dolgozik, ott már párszor találkoztunk, de esküszöm a sört is féltem kikérni tőle. Tudom a félénkséget, hagyjuk meg a szende szüzeknek. Meg egy 21 éves sráchoz nem illik ez, de biztos vagyok benne, hogy jó pár srác ismeri ezt a helyzetet. Az az elérhetetlen típusú nő. A NŐ.
Amúgy nem vagyok nagyképű amikor azt mondom, én se nézek ki rosszul. Kapok visszajelzéseket és többen mondták már hogy jóképű vagyok.
Azonban ez a NŐ az összes önbizalmamat elveszi, amikor meglátom, és nem tudom hogy tudnék a közelébe férkőzni, megismerkedni vele személyesen, hogy aztán egyszer meg is szerezhessem. :)
Tanácsokat, és esetleg tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek akik voltak már hasonló helyzetben!
Köszönöm!
Ő meg lehet, hogy utálja ezt a helyzetet... Hogy a pasik elkerülik őt, mert félnek tőle, meg biztosan azt gondolják elérhetetlen. Még az is lehet, hogy kissé önbizalomhiányos, mert senki sem próbálkozik nála és azt hiszi azért van, mert valami visszatetsző van benne, amit a fiúk nem szeretnek..
Hidd el, van ilyen, tudom.
Szóval próbáld meg összeszedni magad, legyél határozott, ne félj tőle, szólítsd meg. Aztán lesz, ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!