Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/10 AvernusTriad válasza:
a kacérság biztosan jó dolog, de ez nem összekeverendő a ribanc viselkedéssel, ami gyakori.
3/10 anonim válasza:
"Lehet nagyobb a fenék, kisebb a cici, rövidebb a láb, picit több a kiló. A lényeg, hogy jól érezze magát, láthatóan viruljon.
Többet ér az minden kencénél. A mosolygás például, megmondták a brit tudósok: a tökéletesség cégére is lehet."
Ez igaz :)) A többire nem volt türelmem :DDD
F/16
4/10 LynyrdSkynyrd96 válasza:
gratulálok kimondottan agymosó oldalt böngésztél
5/10 anonim válasza:
Igaz teljes mértékben ilyennek képzelem el én is. Képek is jók voltak, nem mondom de a kinézet is sokat számít ezek a cikkek amúgy olyan lányoknak íródnak akiknek nincs önbizalmuk.
6/10 anonim válasza:
"A pasasokban él egy kép a lányról, akibe azonnal bele kell szeretni. Mindez nem feltétlenül a cici és a popsi függvénye."
Eddig jó. Utána viszont túézásokba esett. Én a normális nőket szeretem.
39F
7/10 anonim válasza:
Ez a cikk nem mond az égvilágon semmi értelmeset.
8/10 anonim válasza:
Nem lehet tökéletes nő mert nincs és ha lenne sem akkor se mindenki számára mivel M I N D E N K I M Á S és ez jobb drága leányocskák ha ti is felfogjátok. De röviden nem , nem igaz ..
9/10 anonim válasza:
Kiemelném a talán legfontosabb részt:
"ez pedig a legfőbb: marhára nem érdekli, hogy mit gondolnak mások"
Persze, szigorúan jó értelemben! :)
10/10 anonim válasza:
Ezek a b*zi női oldalak f@szom... nem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!