Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megszerezni magamnak ezt a lányt?
2 évvel idősebb nálam , ez még nem is nagy baj , de az hogy ő a város másik végén lakik , meg nem is tudom hogyan kezdjek el udvarolni neki , ilyen téren nagyon gyáva vagyok , barátja szerencsére nincsen .
Legyetek szívesek , segítsetek egy nagyon szerelmes srácnak-
Már bocs, de melyik városról beszélsz, ami olyan borzasztóan nagy, hogy kezelhetetlen a Titeket elválasztó óriási távolság?
Ne kifogásokat keress, és ha lehet ne idegesíts minket ilyen hülyeségekkel.
Neki meg mond meg, hogy tetszik neked, és szívesen elhívnád ..... (ahová). Én pl. anno kiállításra hívtam el csajt, és bejött neki. de amiről tudod, hogy szereti, oda.
szerintem próbálj meg érettebben viselkedni mint a korosztályod
hány éves vagy?
kezdj el vele beszélgetni, bókolj neki, kérdezősködj (azért hogy tudja h érdekled, de persze ne ömlessz rá egy csomó kérdést). Hívd el valahova, de ne moziba mert ott csak a filmet nézitek. Inkább valahova sétálna ahol megismerhetitek egymást. Érezze azt h megbízhat benned. Sokan azt mondják h nem facebookon kell ismerkedni. De ha más ismered akkor bátran írj rá ott is(főleg mivel a város másik végén lakik.)
Sok sikert. Majd írj hogy alakulnak a dolgok és ha kell segítek még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!