Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért mondta? Bővebben lent!
Együtt vagyok egy férfivel. 10 nap múlva leszünk egy évesek. Csakhogy neki van felesége, és nemrég született meg a babájuk is.
Azt mondja, hogy szeret engem, és én is szeretem őt, nagyon! De tegnap azt mondta, hogy ha majd helyre akarja hozni a feleségével a kapcsolatát, akkor majd időben szól nekem.
Ez mi? Ezt hogy érthette? Lehetséges ilyenkor már "időben szólni"? Mit tegyek? Ezzel csak azt érte el, hogy rám hozta a frászt. Mostantól félhetek minden nap, hogy éppen mikor mondja azt, hogy ennyi volt.

válaszomba leírta a kérdésre is a választ: mert nem szeret.
és kb lesz.rom h mi merre hány méter, annyit látok h egy gyerek életét rontod el ezzel, mert simán önző és naiv vagy. fel se fogod ennek a súlyát, mert nem vagy tekintettel egy ártatlan babára. és most jöhetsz azzal h a pasi is hibás, de ugyan úgy te is.
nem tom te miféle családba nevelkedtél, de csonka családba felnőni marhára nem frankó. remélem ott hagy téged a francba, utána sajnáltathatod magad.

Kedves előző:
Nem a kérdező rontja el egy gyerek életét, hanem a pasi, aki megcsalja a feleségét. Kötelező neki? Ugye nem. Ha nem a kérdezővel teszik, akkor valaki mással.

ez egy kapcsolat. és a kapcsolat két emberről szól, és nem csak a pasiról. direkt odaírtam h a pasi is ugyan úgy hibás mint a kérdező, csak hát a kérdező írta ki a kérdést, és nem a fazon.
kérdező is ugyan úgy tönkre vágja a gyerek életét mint pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!