Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak ellenére, hogy azt mondta szakítsunk meg minden kapcsolatot 1 hét múlva keresett? Szerintetek miért? Mit tegyek?
A story lényege, hogy van egy 29 éves lány és vagyok én 25/F. Együtt voltunk egy hónapig, jó volt minden aztán egyszer csak felébredt nálam és visszament az exéhez, de előtte lévő nap még velem kamatyolt. Mivel nem tehettem mást elfogadtam és lenyeltem a tényt, hogy nem engem választott, holott még mindíg szeretem. 1 hét múlva felhívtam, hogy mi újság vele erre tiszta bunkó volt, hogy én hívogatom szám nélkül, stb...hiába mondtam neki hogy többen is stranon voltunk, ő meg volt győződve hogy én hívogattam. Aztán múlt hét szombaton 23:19-kor írt egy sms-t holott azelőtti héten azt kérte hogy ne keressük egymást, ne találkozzunk, ha hívni fogom a telefont sem fogja felvenni...Ezt írta: Bocsi ha bunkó voltam a múltkor. Nem akartalak megbántani. Remélem minden ok veled. Pusza.
Szerintetek minek írt? Szívem szerint visszaírtam volna de nem tettem. Ő meg azóta sem keresett. Valaki ötlet? Fog még keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!