Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arnold1987 kérdése:

Annak ellenére, hogy azt mondta szakítsunk meg minden kapcsolatot 1 hét múlva keresett? Szerintetek miért? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A story lényege, hogy van egy 29 éves lány és vagyok én 25/F. Együtt voltunk egy hónapig, jó volt minden aztán egyszer csak felébredt nálam és visszament az exéhez, de előtte lévő nap még velem kamatyolt. Mivel nem tehettem mást elfogadtam és lenyeltem a tényt, hogy nem engem választott, holott még mindíg szeretem. 1 hét múlva felhívtam, hogy mi újság vele erre tiszta bunkó volt, hogy én hívogatom szám nélkül, stb...hiába mondtam neki hogy többen is stranon voltunk, ő meg volt győződve hogy én hívogattam. Aztán múlt hét szombaton 23:19-kor írt egy sms-t holott azelőtti héten azt kérte hogy ne keressük egymást, ne találkozzunk, ha hívni fogom a telefont sem fogja felvenni...Ezt írta: Bocsi ha bunkó voltam a múltkor. Nem akartalak megbántani. Remélem minden ok veled. Pusza.

Szerintetek minek írt? Szívem szerint visszaírtam volna de nem tettem. Ő meg azóta sem keresett. Valaki ötlet? Fog még keresni?

2012. júl. 15. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne füzz hozzá túl sok reményt. Lehet csak lelkifurdalása volt. El kell engedni, abszolut ne keresd többet. Másrészt meg, mi az,hogy gondol egyet és vissza megy az exéhez? Ideje lenne felnönie.
2012. júl. 15. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak megsajnált,ne foglalkozz vele,ne irj ne keresd.
2012. júl. 15. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért írta az sms-t (ez világos a szövegből mint a nap) mert tényleg bunkón viselkedett. Az is bunkó viselkedés volt, hogy lekoppintott 24 óra alatt, gondolta nem tetézi még azzal is, hogy telefonon lehord, hanem beismeri hogy oktalanul megvádolt.
2012. júl. 15. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsánatot akart kérni és így akart elválni! mert ha szeretette volna újból felvenni veled a kapcsolatot akkor a "Remélem minden ok veled". helyett " és amúgy hogy vagy? mi a helyzet veled?" et írt volna! esélytelen! ne keresd többet
2012. júl. 15. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy bunkó volt és a lelkiismerete ezt nem hagyta, ezért bocsánatot kért, ennyi.
2012. júl. 15. 11:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem fog már keresni? És 1hét után jutott ez eszébe hogy milyen bunkó volt amikor tudom, hogy a barátnőjével balcsin volt....?
2012. júl. 15. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyi, azzal teheted magadnak a legjobbat ha elengeded és nem reménykedsz. Ha akar úgyis visszamegy hozzád...
2012. júl. 15. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!