Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves fiúk! Kezdenétek kapcsolatot egy 24 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Persze más korosztály is válaszolhat. Csak kíváncsi vagyok, hogy titeket zavarna e, ha a lány idősebb lenne egy kicsit.2012. júl. 10. 20:47
2/15 AvernusTriad válasza:
1-2 év nem számottevő, igen (26 vagyok)
3/15 anonim válasza:
Ebben a korban szerintem sincs ezzel semmi gond.
22f
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi, elég biztató ezeket olvasni. :)
2012. júl. 10. 20:58
6/15 anonim válasza:
Igen..
(Ránézésre se lehet megállapítani ezt a különbséget, csak bemondásra. Marhára nem látszik. Se életstílusban, sehogy.)
7/15 anonim válasza:
Hááááááááát én nagyon elgondolkoznék. Nem igen tudnám elképzelni, hogy idősebb lánnyal legyek.
De ha külsőleg ez nem látszik rajta és letagadhatna jó pár évet és tényleg bejönnék neki és ő is nekem, akkor szerintem simán.
10/15 anonim válasza:
18 vok es volt 1 26 eves csajom, igaz nem tartott sokaig de jo elmeny volt:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!