Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Kezdenétek kapcsolatot egy nálatok 7 évvel idősebb nővel? Lehet ennek valami negatív oldala? Mármint a korkülönbség miatt? Hosszú távú kapcsolat nem egy kis futó kaland 27F
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 17:48
1/14 anonim válasza:
12 évvel idősebb a párom (nő) és több, mint 11 éve vagyunk együtt.
F/40
2/14 anonim válasza:
hát ha itt te vagy a főszereplő és egy 34 éves nővel szeretnél összejönni akkor szerintem semmi akadálya nincs, ez nem nagy korkülönbség, meg amúgy is, tök 8 mennyi a korkülönbség, ha ti összhangban vagytok akkor lényegtelen ki mit mond.
3/14 anonim válasza:
Most még nem gond,de ha a nő már közeleg a 60-hoz,akkor lehet.
5/14 anonim válasza:
ha te 53 leszel ő pedig 60 akkor nem biztos hogy olyan jó lesz,hiszen 53 évesen nem hiszem hogy egy 60 éves nőre fogsz gerjedni és nem biztos hogy ő 60 évesen meg fog felelni a te ízlésednek,én azt mondom a nő legyen mindig fiatalabb a férfinél,mert sajnos a nőkön elöbb meglátszik az öregség.
6/14 A kérdező kommentje:
És a gyerekvállalás miatt szerintetek nem gáz? Ő már évek óta szeretne. előttem volt egy hosszú kapcsolata, de a srác nem akart. Meg még én sem. Hogy ez mennyire befolyásolhatja a dolgokat.
2012. febr. 26. 18:46
7/14 anonim válasza:
Eléggé. Ha én komolyan gyereket akarnék és a páromon azt látom, hogy erre semmiféle hajlandósága nincs, akkor szépen, békében, de kiadnám az útját. Pláne úgy, hogy tudom magamról, hogy nem vagyok már egy mai csirke 34 évesen...
26 N
8/14 anonim válasza:
Osztom az előttem szóló véleményét. Ha a párod gyereket szeretne, te pedig nem, akkor hagyd őt elmenni.
A korkülönbséggel kapcsolatban semmi kifogásolni való nincs abban, ha 7 évvel idősebb a nő. Az ismerősöméknél a hölgy 6 évvel idősebb, és több, mint 30 éve működik.
9/14 anonim válasza:
Hát így azért gázos, hogy gyereket akar, te meg nem. Mert nem tudhatod még most az elején hogy milyen nő, szóval hogy le tudnád e vele élni az életed vagy sem. Mert mondjuk ez 1 év alatt sem igazán derül ki, de 1 év elteltével meg már mondhatja hogy már együtt vagytok egy ideje úgy hogy jöjjön a gyerek. Szóval szerintem veszekedés lesz ha te maradsz annál hogy nem kell gyerek. Akkor inkább hagyd hogy nézzen valakit akinek kell gyerek, te meg úgyis találsz magadnak mást.
10/14 anonim válasza:
Nekem is úgy tűnik, nem vagytok még egymáshoz valók, csak eelvesztegetne rád egy csomó időt feleslegesen. Ő már más fázisában tart az életnek mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!