Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 éves fiúk! Kezdenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves fiúk! Kezdenétek kapcsolatot egy 24 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Persze más korosztály is válaszolhat. Csak kíváncsi vagyok, hogy titeket zavarna e, ha a lány idősebb lenne egy kicsit.

2012. júl. 10. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Persze. Még sokkal idősebbel is :)

22/f

2012. júl. 10. 22:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Persze, gondoltam, hogy azért lesz olyan, akinek ezzel kapcsolatban fenntartásai vannak, de hát különbözőek vagyunk. Nem gondolkodhat mindenki ugyanúgy. (unalmas is lenne. :))
2012. júl. 11. 00:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi alapján gondolod hogy akár lehetne "nem" is a válasz???
2012. júl. 11. 00:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem zavarna ha idősebb a lány.(persze pár évvel)

20F

2012. júl. 11. 12:59
 15/15 A kérdező kommentje:

"Mi alapján gondolod hogy akár lehetne "nem" is a válasz???"

Nem tudom. Talán az alapján, hogy régebben én sem tudtam volna elképzelni, hogy egy fiatalabb srác tetsszen.

2012. júl. 11. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!