Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők megszakítják minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők megszakítják minden kapcsolatot a volt párjukkal szakítás után?

Figyelt kérdés

Ki hogy van ezzel? Esetleg van aki törekedik arra, hogy valamilyen szinten tudjon a másikról valamit?

Vagy ez az előző kapcsolat "minőségétől" függ?

2012. júl. 12. 13:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
meg ám. Sose lássam őket többször.
2012. júl. 12. 13:43
 2/18 anonim ***** válasza:

Én van, akivel tartom a kapcsolatot: félévente összefutunk egy kávéra vagy beszélünk chaten pár mondatot, hogy mi van a másikkal.

Volt, akivel próbáltam őrizni a barátságot, ami a kapcsolat alatt kialakult, de egyszerűen működésképtelen a dolog.

24/N

2012. júl. 12. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem elég nehezen megy az elszakadás,a férfiaknak könnyebb,ezt vettem észre.
 4/18 anonim ***** válasza:
A 2 komoly kapcsolatom után megszakítottam. Nagyon fájt a szakítás, jobb volt ez így, hogy ingoráltuk egymást az életünkből. A többi, kevésbé jelentős pasimmal a mai napig beszélünk néha-néha. Az egyiknek segítettem is már szakmai ügyből kifolyólag:P
 5/18 anonim ***** válasza:
ha egyszer vége akkor végleg vége, nem akarok róla már semmit sem tudni, főleg ha nagyon fáj a szakítás
 6/18 anonim ***** válasza:
1 exemmel tartom mondhatjuk a kapcsolatot,havi egyszer csetelünk és kész. A többiek fel sincsenek véve se msn, se facebook, se sehol máshol. Akikkel nem tartom, azoknak is azért rá rá nézek a fb-s adatlapjukra, mert kíváncsi vagyok hogy mi lett velük(de nem azért mert ébresztenek bennem valamit!). Általában ha nyugiban váltunk el, akkor meghagyom a kapcsolatot normál szinten, ha meg haragban vagy utálattal akkor süllyesztő. Nálam mint olvasható a 99%- a ment a levesbe, de nekem így jó:)
2012. júl. 12. 13:50
 7/18 anonim ***** válasza:

nem jó barátok maradtunk

19/L

2012. júl. 12. 13:53
 8/18 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés :) Én a volt párommal azóta is barátok vagyunk, ugyanis évfolyamtársam, és habár egy évig egymáshoz se szóltunk, de közös faktra kerültünk, így kibékültünk. Mivel én szakítottam, ezért részemről kevésbé volt érdekelt a barátság, és ő az, aki jobban ragaszkodik és még mindig szerelmes. Így megtartottuk a kapcsolatot, de nem vagyunk együtt. Csak nem akarom megbántani.

17/L

2012. júl. 12. 14:08
 9/18 anonim ***** válasza:

Akkor lehet barátság, ha a szakítási szándék kölcsönös volt és nem az egyik üldözte el a másikat. Sokszor az a fél szenvedte el a legtöbbet, aki szakított.

23/N

2012. júl. 13. 16:58
 10/18 A kérdező kommentje:
Az igen. Ezt miből gondolod?
2012. júl. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!