Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők megszakítják minden kapcsolatot a volt párjukkal szakítás után?
Ki hogy van ezzel? Esetleg van aki törekedik arra, hogy valamilyen szinten tudjon a másikról valamit?
Vagy ez az előző kapcsolat "minőségétől" függ?
Ahogy írtál azt feltételeztem, hogy fiú vagy és téged hagytak el, de ne haragudj meg, ha tévedek.
9-es úgy érthette ezt, hogy ha szakított a bnőd, akkor annak oka lehetett. Persze, ha félrelépésről, vagy elhidegülésről van szó, akkor nem az az eset.
Nálunk pl az volt, hogy eléggé elhanyagoltam, pedig tényleg szerettem. Mondta is, hogy nincs minden rendben velünk, de akkor nem érdekelt, gondoltam biztos valami lányos hülyeség. De nem így lett. Szakított, aztán mivel nem egy mindennapi lány elég hamar talált magának mást. Próbáltam tartani a kapcsolatot, de azt hiszem ezután jogos, hogy szóba sem akar állni velem, én csesztem el, de nagyon megbántam.
22/F
Nem, azt hiszem félreértettél.
Azt írtam, hogy vannak olyan szerelmek, ahol valóban egy hullámhosszon van a két ember, de van, ahol inkább csak a szenvedély hozta össze a feleket, de valójában nem illettek össze emberileg. Ez nem probléma, attól még mindkét fél értékes ember. Csak éppen egymáshoz nincs közük, nem kötötte őket össze semmi, csak a szenvedély.
Nekem, mint írtam, nincs kifogásom a baráti közeledés ellen, az olyan volt szerelmeimtől sem lenne, akikkel valójában nem voltunk közös hullámhosszon, de logikus, hogy ők nem fognak keresni, mert nincs miért.
Én mindegyik exemmel tartom valamilyen szinten a kapcsolatot, mert sok közös ismerősöm van velük, óhatatlanul is összefutunk. Mivel összesen kétszer voltam szerelmes életemben, az egyikőjükkel azóta is együtt vagyok, a többiekkel nem probléma a barátság.
Úgy vagyok a dologgal, hogy igazi szerelem után nem lehet jóban maradni, nekem legalábbis nem menne.
Megpróbáltam azzal a sráccal is jóban maradni, akibe szerelmes voltam, de ennek az lett a vége, hogy megkérte a kezem, és el akart velem szökni. Akkor levontam a tanulságot, hogy ez így nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!