Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen érzés volt, mikor először mondta nektek egy lány hogy "szeretlek"? Mit válaszoltatok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 19:40
1/7 anonim válasza:
Hát mivel facebookon mondta először, nem volt olyan felemelő érzés. Élőben már jobb volt.
2/7 ASOT válasza:
nem mindig szoktam beszélni :)
néha a tettek a cselekedeteink többet elmondanak, állítólag nagyon szenvedélyesen megcsókoltam....aztán ...
3/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező! A kérdésedre válaszolva, nagyon jó érzés volt, bizsergető. Azt válaszoltam rá, hogy "Én is szeretlek, Kicsim!" és homlokon csókoltam a kisasszonyt. :) Már több, mint 3 éve együtt vagyunk vele és a szerelem még mindig maradandó.
F/21
4/7 anonim válasza:
Bárcsak az utolsó válaszoló helyében lennék :) nekem sajnos még egy lány sem mondta,hogy "szeretlek" :(
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem is ma mondta először egy lány. Nekem olyan érzés volt, mintha mellberúgtak volna, aztán nagyon boldog lettem :)
2012. júl. 26. 21:25
6/7 anonim válasza:
Nekem először azt mondta a csaj, hogy ILY aztán leesett mit jelent (I Love You) aztán ezután meg azt mondta hogy JAV ezen viszont gondolkodtam egy órát hogy mi a fenét jelent de aztán lesett hogy (Járni akarok veled) aztán fogtam elkaptam a csajszit és megcsókoltam ahogy azt kell utána volt egy évig:)
7/7 anonim válasza:
boldogság volt egy évig :)
lehagytam a boldogságot FAIL :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!