Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 9 év korkülönbség sok?

Elég ritkán hallani, h egy nő leragadna már ilyen korán egy pasinál, de bármi megtörténhet! :)
Egyébként az előbb olvastam egy 16 éves fiú (még később is értek Ti pasik :) ) hozzászólását egy kérdéshez és totál meglepődtem milyen éretten reagált egy 22 éves problémájára. Bár sztem mindegyikben, pl. a mi korosztályunkban is voltak érettebbek.
Kitartás, lehet most fűzöd be 45 éves korodra a "tartalék" 30 éves nőcidet! :D

Azért próbálkozhatnál a korosztályodban is, 30-asok, de 20-asok között meg pláne vannak párkereső nők. Csak nyitott szemmel kell járni. Hidd el, nem ő az egyetlen, aki Neked jó lehet. Gondolom azért pár éven belül szeretnél már családot is, egy tini még nagyon messze van az ilyentől mostanában. És ha még korábban érő is lenne és mondjuk 5 év múlva lekötné magát melletted, hidd el később hiányozna neki és később akarna menni szórakozni. Ha nem is bulizgatni, de később még ki akarná élni valamilyen szinten magát.
Te tudod mi a jó Neked, hogy mit szeretnél, de én a helyedben már nézegetném a kb. 10-essel idősebb nőket is.
Visszatérve az eredeti kérdésre, itt például később kijöhet a 19/28 közötti korkülönbség. Bár nem törvényszerű, ha a srác későn érő típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!