Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy a fiú, aki tetszik sokkal idősebb nálam?
Ebben a korban még elég sok a 8 év.
Bár baráti körömből ismerek olyant, hogy a lány 16 volt, a pasi 30. Azóta eltelt pár év, már összeházasodtak.
másik ismerős pár, a lány még gimis volt, a pasi 29, már van egy tündéri kislányuk.
De ezek a kivételek.
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a Párom 30 én 23. :)
De mi kevesebb, mint 2 éve ismerkedtünk meg. Nem tudom, hogy tiniként is működött volna vele a kapcsolatom.
A másik meg, hogy nem hiszek az első szerelmek örökké-tartásában. Így lényegében mindegy, a lényeg, hogy most érezzétek magatokat jól. Úgyhogy ha csak a kor tartana vissza, akkor szerintem nyugodtan ismerkedj meg Vele közelebbről! ;)
23N
A korodnál sokkal érettebb vagy (mint mindenki itt a GYK-n), de a kérdésedben a "gáz" szót használod. Ráadásul egy olyan dolognál, aminél nem kellene számítania, hogy mások mit gondolnak róla(tok).
Nem gáz, próbáljátok meg!
A tesódék pedig szintén nagyon érettek. Gondolom kb. 3 évvel lehet idősebb, tehát szintén nagyon fiatal. Fél év után eljegyzés fiatalon... Legalább a srác húzza az időt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!