Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 9 év korkülönbség sok?

3 éve vagyok együtt a párommal én most 18 ő 31 :)
szerintem nem sok, de embere válogatja

Nem gáz, mitől volna az?
Szeretitek egymást?

Hát konkrétan én nemrég összejöttem egy pár alkalomra egy nálam 14 évvel fiatalabb lánnyal, de igazából ez amolyan szexkapcsolat féle akar lenni.
L 15, F 29

Nem gáz!
Titeket nyilván nem zavar, mások meg döntsék el mikor benne vannak vagy voltak már a szituban, hogy megtetszik nekik valaki ekkora vagy akár még nagyobb korkülönbséggel.
:)

Nem a kérdezőnek, hanem a 18:5...-nak:
Egy 15 évessel azért lehet nem éppen helyes... De gondolom számolsz vele, h kb. beléd fog esni a kislány (!) vagyis nem hiszem h egy tini külön tudná már kezelni az érzelmeket és a "csak szexet" !
Szerintem (ha megengeded és nyílván igen, mivel kiírtad) ne egy tinivel játszadozz, van a korosztályodban is elég nő, aki bármikor vállalkozna egy-két alkalomra. Ezen az oldalon is biztos akadna vállalkozó!

# 17
Végre egy normális ember! Értelmesen érvel, és nem csak pedofilozik, mint a nagy többség!
Igen, igazad van, de ezt már tisztáztam vele az elején, h jól érezzük magunkat és kész, semmi több...a szüleinek úgysem tetszene ez. De amíg jól érezzük magunkat azon kevés alkalommal, amíg együtt vagyunk, addig marad ez a "kapcsolat", mert nagyon jó vele a szex! Meg amúgy sem én voltam neki az első! Szóval szó sincs megrontásról meg liliomtiprásról meg tudom is én mivel fikáztak már egy két előző kérdésnél! 14 elmúlt, szóval a beleegyezésével minden mehet! És nem eröltetem rá magam, ha nem tetszik már neki ez a dolog, bármikor kiszállhat, én nem fogom megakadályozni!

Szerintem pici gyerekeknél van szó pedofilságról. Egy 15 éves bár még gyerek, de valamilyen szinten már tud dönteni.
Az jó ha megbeszéltétek, de biztosra csak akkor fogod megtudni neki is csak szexről volt szó, ha egyszer azt mondod neki 'köszi, jó volt veled, de ennyi volt'.
Tud ám ragadni egy tini!
Bocsi kérdező, remélem nem zavarnak ezek a hsz-ek, részben válaszok ezek a Te kérdésedre is.

Igen, szerintem is csak azoknál, ezért nem értem, h egy testileg tökéletesen fejlett, szép, 15 éves lánnyal való kapcsolat mért vált ki ennyi ellenszenvet, netán még gyűlöletet is az emberekben! Ha mondjuk törvényileg 15 lenne a korhatár, akkor kíváncsi lennék, h azok akik most lehurrognak, ugyanolyan véleményen lennének e...
Persze, fiatal még, de korántsem gyerek már! Néhány hozzászólásán még csodálkoztam is, h na ne, ezt még néha egy 20 év körüli csajtól sem szoktam hallani (szó szerint látszik rajta, h okos, fejlett a látásmódja, és sokszor beszél arról, h mennyire kiközösítik a felnőttesebb meglátásai miatt).
A ragaszkodásról talán annyit, h a végén még lehet, h én fogok hozzá, mert valami eszméletlenül bejön ez a kis okoska dolog nála :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!