Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora az elfogadható korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az elfogadható korkülönbség szerintetek?

Figyelt kérdés
A lány 17, a fiú 28... ez így működhetne szerintetek...?
2012. júl. 24. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van, ami 2 napos korkülönbséggel sem működik, és van, ami 20 évessel is igen...
2012. júl. 24. 12:23
 2/10 AvernusTriad ***** válasza:
72%
Nagyon eltérő életszakaszban vagytok. Szerintem sok. 7-8 évvel később már nem feltétlenül lenne vészes.
2012. júl. 24. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a kor lenyegtelen.

es igen szerintem ugy is mukodne.

ha megertitek egymast, ha szereted az illetot, akkor nemis ertem miert kerded.:)

2012. júl. 24. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem a korkülönbség számít, hanem hogy szeretitek-e egymást. Ha igen, akkor semmi más nem számít.
2012. júl. 24. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Faludy-nál az 50 év bejött.
2012. júl. 24. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít, mi van a személyidben, hanem, hogy milyen vagy valójában.

Okozhat problémákat a kor: te még fiatal vagy, bulizni akarsz, egyetemre menni, az még legalább 5 év. Lehet, hogy a 28 éves srác meg már gyereket szeretne (nem valószínű, a pasik általában 30 körül kezdenek ilyesmire gondolni, de előfordulhat). Lehet, hogy türelmetlen lesz veled. Lehet, hogy csak az egoját akarja növelni azzal, hogy egy ilyen fiatal lánnyal van. De az is lehet, hogy életetek végéig boldogok lesztek. Ezt nem lehet tudni, amíg ki nem próbáljátok.

Annyi általánosságban elmondható, hogy a 25 feletti pasik akkor kezdenek középiskolás lányokkal, ha a maguk koroszályának nem elég érettek, egy korukbeli lányt nem tudnak agyilag vagy testileg lekötni (pl kicsi pénisz, kevés tapasztalat, alacsony IQ, kevés fizetés, éretlenség - mindet ki lehetne fejteni bővebben, de ennek nem itt van a helye és az ideje). De ez az általánosítás része, természetesen sok a kivétel, szóval hajrá.

24/N

2012. júl. 24. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szépek ezek a szlogenek hogy a szerelem korlátlan mg kortalan de amúgy nem igaz....ember függő mennyire működik és persze korfüggő...most kicsit sok később már jó....igaz tényleg eltérő életszakasz...és téged még lehet be se engednek oda ahova ő akar menni... :/
2012. júl. 24. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 10, nagyon max. 15 év, de abból már majd' biztos, hogy problémák adódnának, főleg gondolkodásbeliek.
2012. júl. 24. 12:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok érintett a témában, csak a srác az ismerősöm, megtetszett neki a fiatalabb lány, és kíváncsi voltam az itteniek véleményére, hogy egy külső szemlélő hogyan ítélné meg az ekkora korkülönbséget. A lány egyébként korához képest nagyon éretten gondolkodik, kortársaihoz képest tényleg sokkal érettebb. A srácnak meg egyszerűen nem igazán volt szerencséje a korabeliekkel, nem tudom van-e olyan jellegű problémája, mint amit a 12:44-es leírt. Mindenesetre köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 24. 13:20
 10/10 anonim válasza:
100%
Én 20 vagyok a barátom 30 majdnem napra pontosan 10 év van köztünk és jól megvagyunk.A kor nem számít a lányok korábban érnek álltálban...
2012. júl. 24. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!