Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az elfogadható korkülönbség szerintetek?
Szerintem a kor lenyegtelen.
es igen szerintem ugy is mukodne.
ha megertitek egymast, ha szereted az illetot, akkor nemis ertem miert kerded.:)
Nem az számít, mi van a személyidben, hanem, hogy milyen vagy valójában.
Okozhat problémákat a kor: te még fiatal vagy, bulizni akarsz, egyetemre menni, az még legalább 5 év. Lehet, hogy a 28 éves srác meg már gyereket szeretne (nem valószínű, a pasik általában 30 körül kezdenek ilyesmire gondolni, de előfordulhat). Lehet, hogy türelmetlen lesz veled. Lehet, hogy csak az egoját akarja növelni azzal, hogy egy ilyen fiatal lánnyal van. De az is lehet, hogy életetek végéig boldogok lesztek. Ezt nem lehet tudni, amíg ki nem próbáljátok.
Annyi általánosságban elmondható, hogy a 25 feletti pasik akkor kezdenek középiskolás lányokkal, ha a maguk koroszályának nem elég érettek, egy korukbeli lányt nem tudnak agyilag vagy testileg lekötni (pl kicsi pénisz, kevés tapasztalat, alacsony IQ, kevés fizetés, éretlenség - mindet ki lehetne fejteni bővebben, de ennek nem itt van a helye és az ideje). De ez az általánosítás része, természetesen sok a kivétel, szóval hajrá.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!