Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha eltiltják tőlem akit szeretek?
A párommal már majdnem 4 éve vagyunk együtt. Mi boldogok lennénk, de anyám mindenbe beleszól. Most is haragba van a párommal, hülyeségek miatt összevesztek és a párom csúnyán lekiabálta de már nem bírta tovább tűrni ahogy velem bánik anyám. Lehet megdöbbentő de a kapcsolatunk alatt még egyszer sem aludhattunk együtt, ezért ezt mindig titokban alibiket kitalálva kellett napközben rövid idő alatt megoldani. És saját szobám sincs, szóval amikor itt van a barátom mindig beül tv-t nézni vagy játszani a gépen. El szinte sehova se enged, pedig nem tartom magam olyan rossz embernek mint amilyennek ő titulál. Nem cigizek, nem iszom, nem voltam még soha szórakozóhelyen (bár ez nem is érdekel)és jó jegyeim is voltak mindig. És most az egyetlen boldogságom, vagyis a Szerelmemet is eltiltotta tőlem. Kérdem én , ki tudna ilyen körülmények között boldog lenni??? és kérlek segítsetek, hogy értessem meg vele hogy nem vagyok már szaros kis 10éves, mert ő még mindig ilyen szinten kezel és óv, félt mindentől pedig én is megtudnék már dolgokat csinálni. Írjatok valamit, hogy mit tegyünk a párommal!!!!
20éves lány vagyok amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!