Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyelli a koromat, de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyelli a koromat, de mégis velem van?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve ismertem meg netről. Azóta barátok lettünk és találkoztunk, vele volt az első szexuális élményem. Az a baj hogy ő az ország másik végén lakik és én is. Nagyon ritkán tudunk találkozni, egy hónapban egyszer, de amikor megkérdeztem, hogy mit érez irántam azt mondta, hogy többet mint barátságot de kevesebbet mint szerelmet. Nem tudom, ezt hova tenni... És amikor kérdeztem tőle, azt mondta hogy a távolság és a korkülönbség miatt nem lehet köztünk kapcsolat, vagyis nem tudja felvállalni a barátai és a családja előtt. Amugy 8 év van köztünk, szerintem ez idővel nem olyan vészes... Amikor találkozunk szinte forr a levegő és akkor olyan mintha mindig is együtt lettünk volna... Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan kezelnétek ezt? én 16 vagyok ő 24.

2012. júl. 25. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Most te vagy a lány?

Egyébként a kor különbség nem volna baj, viszont ha ki is jelentette hogy Ő ezt nem tudja vállalni, az már régen rossz.

És messzi is vagytok egymástól... nem akarok negatív lenni, de szerinted a többi három és fél hétben még nem találkoztok addig nem szexel meg stb? (magyarán biztos van más is...)

Szerintem nem gondolja komolyan, csak kalandnak....öntsetek tiszta vizet a pohárba szerintem tegyetek pontot a végére.

2012. júl. 25. 19:43
 2/12 anonim válasza:
:D Néha egy menet jól jön neki.
2012. júl. 25. 19:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Keress olyat aki közelebb van,és tudsz vele találkozni normálisan.Ebből sok minden nem lesz,és ezt meg is mondta neked.
2012. júl. 25. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem légy óvatos! Lehet, hogy nem csak amiatt nem vállal fel téged, mert túl fiatal vagy hanem azért is mert esetleg van valakije, már csak a távolság miatt is...nehogy kihasználjon!
2012. júl. 25. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a lány. Próbáltunk lezárni ezt az egészet, de az lett a vége, hogy nem megy... Mert azt mondta, hogy kötődik hozzám és nagyon ragaszkodik... Mondta, hogy ő is tudja mi lenne a helyes, hogy le kéne zárni, de egyszerűen nem tudja/tudjuk megtenni...:(
2012. júl. 25. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Ó, persze. Amikor meg kell téged fektetni, akkor nem zavarja a korkülönbség.
2012. júl. 25. 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Legyen több eszed. Neki nincs.
2012. júl. 25. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!:) Én megértelek, de sajnos szerintem sincs sok jövője! Próbáld meg elfelejteni.... tudom, hogy nehéz és ez az "átlag" válasz az ilyen kérdésekre, de tényleg ez lenne a legjobb....:(

Először is: azt írtad, hogy szégyelli a korodat. Ez már eleve egy rossz hozzáállás. Ha valakivel együtt vagyok és többet érzek barátságnál, akkor a korával együtt fogadom el!(ráadásul ez alig valami a mai világban) Kettő: túl nagy a távolság köztetek. Ez a kapcsolat már emiatt is el van ítélve sajnos, amennyiben valamelyikőtök nem költözik (amit nem hiszek!). Három: Havonta egyszer találkoztok és forr a levegő köztetek. Vagyis szexuálisan vonzódtok egymáshoz. Főleg ő, szerintem. Azért mondhatta, hogy barátságnál többet érez, de szerelmet nem! Valószínűleg ő csak egy szexpartnernek "tart" Téged. Élvezi, hogy havi egyszer elmegy Hozzád és eltölthet Veled egy jó éjszakát, aztán hazamegy és ennyi. Csak kihasznál Téged!!!

Tudom, hogy ilyenkor nehéz elfogadni az észérveket, de az írásodból/ stílusodból ítélve Te nagyon intelligens vagy. Próbálj meg ebben a helyzetben is az eszeddel és a logikáddal gondolkodni és hagyd ezt abba. Keress egy másik srácot, aki ugyanott él, ahol Te (vagy legalábbis közeli városban/faluban), hogy legyen egy normális, rendes kapcsolatod egy olyan fiúval, aki tényleg szeret és megbecsül, fel mer vállalni Téged, és nem csak "arra" kellesz neki! :) Én legalábbis ezt tenném a helyedben....:)

Sok sikert és erőt hozzá!!!^-^ Remélem, tudtam segíteni!:)

16/L

2012. júl. 25. 22:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat. Az sohasem jó. Amúgy te hol laksz?
2012. júl. 25. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Én 26 éves vagyok és 2 hónapja ért véget egy 8 hónapos kapcsolatom egy 19 8amikor összejöttünk 18) éves lányal. Azelőtt el sem tudtam volna képzelni kapcsolatot ilyen nagy korkülönbséggel, de akkor kiderült, hogy nem múlik semmi azon, ohgy ki hány éves. Szerintem ha nme vállal fel akkor már régen rossz valami. egyetértek a többiekkel, hogy valószínűleg tetszik neki a helyzet, hogy van egy lány akivel időnként eltölthet egy kellemes éjszakát, de számára ez valószínűleg ennyiben ki is merül. Változtatnod kellene ezen, életed legizgalmasabb éveit éled, szerintem jobb lenne neked is ha valaki olyannal lennél aki a környékeden lakik, nem csak szexet akar tőled és nem utolsó sorban felvállal mások előtt.
2012. júl. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!