Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyelli a koromat, de mégis velem van?
Most te vagy a lány?
Egyébként a kor különbség nem volna baj, viszont ha ki is jelentette hogy Ő ezt nem tudja vállalni, az már régen rossz.
És messzi is vagytok egymástól... nem akarok negatív lenni, de szerinted a többi három és fél hétben még nem találkoztok addig nem szexel meg stb? (magyarán biztos van más is...)
Szerintem nem gondolja komolyan, csak kalandnak....öntsetek tiszta vizet a pohárba szerintem tegyetek pontot a végére.
Szia!:) Én megértelek, de sajnos szerintem sincs sok jövője! Próbáld meg elfelejteni.... tudom, hogy nehéz és ez az "átlag" válasz az ilyen kérdésekre, de tényleg ez lenne a legjobb....:(
Először is: azt írtad, hogy szégyelli a korodat. Ez már eleve egy rossz hozzáállás. Ha valakivel együtt vagyok és többet érzek barátságnál, akkor a korával együtt fogadom el!(ráadásul ez alig valami a mai világban) Kettő: túl nagy a távolság köztetek. Ez a kapcsolat már emiatt is el van ítélve sajnos, amennyiben valamelyikőtök nem költözik (amit nem hiszek!). Három: Havonta egyszer találkoztok és forr a levegő köztetek. Vagyis szexuálisan vonzódtok egymáshoz. Főleg ő, szerintem. Azért mondhatta, hogy barátságnál többet érez, de szerelmet nem! Valószínűleg ő csak egy szexpartnernek "tart" Téged. Élvezi, hogy havi egyszer elmegy Hozzád és eltölthet Veled egy jó éjszakát, aztán hazamegy és ennyi. Csak kihasznál Téged!!!
Tudom, hogy ilyenkor nehéz elfogadni az észérveket, de az írásodból/ stílusodból ítélve Te nagyon intelligens vagy. Próbálj meg ebben a helyzetben is az eszeddel és a logikáddal gondolkodni és hagyd ezt abba. Keress egy másik srácot, aki ugyanott él, ahol Te (vagy legalábbis közeli városban/faluban), hogy legyen egy normális, rendes kapcsolatod egy olyan fiúval, aki tényleg szeret és megbecsül, fel mer vállalni Téged, és nem csak "arra" kellesz neki! :) Én legalábbis ezt tenném a helyedben....:)
Sok sikert és erőt hozzá!!!^-^ Remélem, tudtam segíteni!:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!