Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyelli a koromat, de mégis velem van?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve ismertem meg netről. Azóta barátok lettünk és találkoztunk, vele volt az első szexuális élményem. Az a baj hogy ő az ország másik végén lakik és én is. Nagyon ritkán tudunk találkozni, egy hónapban egyszer, de amikor megkérdeztem, hogy mit érez irántam azt mondta, hogy többet mint barátságot de kevesebbet mint szerelmet. Nem tudom, ezt hova tenni... És amikor kérdeztem tőle, azt mondta hogy a távolság és a korkülönbség miatt nem lehet köztünk kapcsolat, vagyis nem tudja felvállalni a barátai és a családja előtt. Amugy 8 év van köztünk, szerintem ez idővel nem olyan vészes... Amikor találkozunk szinte forr a levegő és akkor olyan mintha mindig is együtt lettünk volna... Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan kezelnétek ezt? én 16 vagyok ő 24.2012. júl. 25. 19:38
11/12 omba válasza:
Nem lezárni volna helyes, hanem tisztességesen, vállalva a másikat csinálni.
Nem a te korodat szégyenli, hanem magát, hogy csak a 16 éves lény meghódítására képes!
12/12 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, hogy engem szégyell? Netán velem van a baj? És azt mondta, hogy saját magát szégyenli... És ez nagyon rosszul esett nekem...
2012. aug. 5. 01:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!