Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem az esetem mégis vonzódok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem az esetem mégis vonzódok hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nem kifejezetten az esetem és nem is mondanám, hogy hű de tetszik mégis vonzódok hozzá az első perctől fogva. Sőt valami féle "szikrát" is érzek kettőnk között. Másnak is volt már ilyen? Érdemes belekezdeni egy ilyen kapcsolatba?
2012. júl. 22. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt de még mennyire!

Kezdj bele.:)

2012. júl. 22. 21:01
 2/5 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
A szerelem vak.szóval lehet belőle valami
2012. júl. 22. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerelem vak velem is volt már
2012. júl. 22. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

A jelenlegimmel így volt. Összejöttünk, lassan 2 éve boldog párkapcsolatban vagyunk.

20L, 22F

2012. júl. 22. 21:22
 5/5 anonim válasza:
Velem is így volt.Egyáltalán nem volt az esetem a személyisége mégis nagyon megfogott.1,4 évet voltunk együtt:)
2012. aug. 14. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!