Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az problémát jelent, ha a páromhoz testileg jobban vonzódok mint lelkileg?
Szeretem meg minden, de a testi vágyaim sokkal nagyobbak, mint azok h vajon hány évig leszünk-e együtt meg h ő lesz-e a férjem meg ilyenek... Ha tehetném egész álló nap csak szeretkeznék vele v csak csókolnám és ölelném és .. :D bocsi
Ez csak egy kezdeti lángolás és hamarosan elmúlik?? :S Nem lenne jó... :S
1hónapja vagyunk együtt, mindketten elmúltunk 20 évesek
Én ugyanígy voltam, mert egy csúnya pofára esés után jöttünk össze, és nem akartam csalódni, úgyhogy igazából a kapcsolatunk eleje nem állt másból, csak orbitális menetekből egymás után éjjel-nappal. :D
Egyikőnk se valami romantikus alkat, ő pláne, de még így is előbb mondta, hogy szeret, mint én neki, én egy darabig a szexet jobban szerettem vele.
Persze aztán mikor elkezdtünk beszélgetni is meg ilyen párkapcsolatos dolog :D akkor azért egymásba szerettünk, és most már lelkileg is sokkal jobban kötődünk egymáshoz, ez érezhető, de az első 1-2 hónap... :D Fuh, néha visszasírom, azért nem volt rossz. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!