Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondtam ne legyen randi, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtam ne legyen randi, de most mégis mást szeretnék?

Figyelt kérdés

3-4 hete még semmit sem akartam a sráctól. Ő azt mondta hónapokkal ezelőtt többször is randizni akart hívni. Találkoztunk, eléggé jól sikerült, mindketten felszabadultak voltunk, de azt mondtam, ne vegye randinak.

2 hete viszont érzem, hogy szeretem, és egész nap csak vele lennék. Minden este dumálunk facebookon - én rengeteget dolgozom, azóta nem találkoztunk.

Félek neki akármit is mondani, elvégre 3 hete még én utasítottam el, hogy ne legyen randi. Mit tegyek?

2012. júl. 18. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:
csak vesd fel neki finoman, érteni fogja. "valamikor talizhatnánk" "rég láttalak ,fussunk valamikor össze" stb
2012. júl. 18. 07:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Felvetettem neki múlt héten hogy összefuthatnánk, de azért nehéz, mert sokat dolgozom, most van 2 nap szünetem, majd ismét 3 nap egybe, aztán megint 2 nap szünet.

Neki is programja volt, másik városba utazott. Félek még egyszer megkérdezni.

2012. júl. 18. 07:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Most döntsd el. Ne fossál megkérdezni. KÉRDEZD MEG, ha olyan buta voltál, hogy először elutasítottad... Most egy kicsit neked kell teperni, amíg rá nem döbbented, hogy jah most akkor mégis... Én ezek után nehezen állnék rá a randira. Félve, hogy átb.szol a palánkon
2012. júl. 18. 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam én is (mondjuk nálunk több hónap telt el: január-március), de összeszedtem magam, és végül jól alakult minden. :) Most neked kell lépned, aztán ha még benne van a dologban, akkor úgyis átveszi az irányítást.

Szerintem nyugodtan megkérdezheted még egyszer, hogy "akkor mi lesz a találkánkkal?".

18/L

2012. júl. 18. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!