Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtam ne legyen randi, de most mégis mást szeretnék?
3-4 hete még semmit sem akartam a sráctól. Ő azt mondta hónapokkal ezelőtt többször is randizni akart hívni. Találkoztunk, eléggé jól sikerült, mindketten felszabadultak voltunk, de azt mondtam, ne vegye randinak.
2 hete viszont érzem, hogy szeretem, és egész nap csak vele lennék. Minden este dumálunk facebookon - én rengeteget dolgozom, azóta nem találkoztunk.
Félek neki akármit is mondani, elvégre 3 hete még én utasítottam el, hogy ne legyen randi. Mit tegyek?
Felvetettem neki múlt héten hogy összefuthatnánk, de azért nehéz, mert sokat dolgozom, most van 2 nap szünetem, majd ismét 3 nap egybe, aztán megint 2 nap szünet.
Neki is programja volt, másik városba utazott. Félek még egyszer megkérdezni.
Hasonló helyzetben voltam én is (mondjuk nálunk több hónap telt el: január-március), de összeszedtem magam, és végül jól alakult minden. :) Most neked kell lépned, aztán ha még benne van a dologban, akkor úgyis átveszi az irányítást.
Szerintem nyugodtan megkérdezheted még egyszer, hogy "akkor mi lesz a találkánkkal?".
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!