Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kiakasztott! Jogosan?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kiakasztott! Jogosan? A ti agyatok is ledobta volna az ékszíjat?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm annak, aki végigolvassa...

Szóval az utóbbi négy hétben egy hetet se tudtam együtt tölteni a barátommal mert gyakorlaton, dolgozni, és horgászni volt. Az együtt töltött idő alatt nem volt semmi vitánk, jól éreztük magunkat. Viszont ha nincs itt, akkor alig merem hívni, utálja ha telefonálni "kell", nem lehet vele rendesen beszélgetni és mindenért hisztizik, soha semmi nem jó amit csinálok. Kifejtem, mi borított ki most...

Horgászni vannak, és esténként szoktunk beszélni 10 percet. Ő soha nem keres 11nél előbb, én meg nem szeretem hívni, mert mindig nyűgnek érzem magam. Nem értem, hogy miért nem tudunk normálisan beszélgetni telefonban, miért kell mindig balhézni ha hívom, miért sajnál tőlem ennyi időt. Ez megadja az alaphangulatom, kedvem sincs beszélgetni me folyton azt érzem hogy megy tönkre a fenébe az egész, négy hét alatt kezd kifújni egy 10hónapos kapcsolat... Mindegy.

Tegnap megkért, hogy várjam meg míg hív. Éjfélig ültem a gép fölött, azán ruhástul elaludtam a kanapén és 3kor keltem fel, még ment a tévé. Nem hívott. Nagyon megsértett, de nem írtam neki sms-t, elmentem aludni, majd megbeszéljük. Reggel 10kor elértem, és mondta, hogy majd kicsit később visszahív. "Kicsit" később, hat órakor volt szives felhívni na de nem ám miattam, hanem mert sürgősen segítségre volt szüksége a melójához (110 oldalnyi adatot be kell gépelnem holnapig, elmenni a lakására és a laptopján lévő adatokhoz hozzáadni majd e-mailben elküldeni). Én épp a barátaimmal voltam, de egyből rohannom kellett haza emiatt. Kérdeztem, hogy csak emiatt hívott-e, mire mondta hogy igen. Jól van, nem vettem fel, de azért megjegyeztem kedves hangon, hogy aggódtam érte hajnalban mert eddig mindig hívott, ha azt mondta. Mire nekiállt basszusozni, hogy álmos volt és nem igaz, hogy nem bírom ki két napig, hogy ne beszéljünk.Én felkaptam a vizet, mondtam neki,hogy neki se került volna 10mp-nél többe írni egy sms-t hogy ne várjak rá, mire jött a kontra, hogy dehát miért nem feküdtem le. Szóval ő megígér valamit, amit nem tart be és én amiatt szívok aztán még neki áll feljebb! Iszonyú ideges lettem, hogy csak akkor képes hívni ha kell valami, és annyit se nyög ki, hogy bocsi. Ismétlen, nem baj, ha nem beszélünk. De szerintem az a minimum, hogy szólok a páromnak hogy ne várjon rám.

Igazából rohadtul kezd elegem lenni ebből az egészből, tökéletesen leszarva érzem magam, fogalmam sincs benne mi játszódik le, mi a fene baja van. Nem szeret már? Miért kell mindg lehordani a sárga földig? Nem a csicskája vagyok, akinek joga van ugrálni ahogy ő fütyül, amúgy meg kussoljon. Tényleg ekkora kín beszélni velem, vagy megmondani, hogy álmos, majd holnap? SMSekre se válaszol soha csak ha olyat írok, hogy neki intéztem valamit. Kihasználva érzem magam, és úgy érzem szép lassan tönkremegy a kapcsolatunk mert ő egy szalmaszálat se hajlandó keresztbe tenni.

Jól látom, jogos, hogy elegem van? Már túl vagyok az idegességen, már kezd nem érdekelni és érzéketlenná válok a dologra, és ez nagy baj :(

((Azt még hozzá kell tennem h alapból sem romantikus, soha nem mondja hogy fontos vagyok, sokszor nem is érzem, ezért se tudom, hogy most mi van... Nem értem mit miért csinál, el vagyok keseredve. Vitát nem szeretek vele kezdeményezni, mert soha nem ismeri be hogy jogos a szívfájdalmam, mindig én vagyok a hülye hisztis liba. Pedig égre-földre megesküszöm, hogy nálam kevés toleránsabb ember van, és ő ISZONYAT nehéz természet, más már rég kiadta volna az útját. De kezd elég lenni a konfliktus kerülésből, unom.)

2009. júl. 16. 19:50
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
ja és 20 évesen vagyunk
2009. júl. 16. 19:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hagyd a frászba ........
2009. júl. 16. 19:53
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű, mert szeretem, és én az a típus vagyok, aki körömszakadtáig harcol a kapcsolatáért...
2009. júl. 16. 19:55
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Na ő nem sok mindent tesz a kapcsolatotokért.Tulajdonképp mindenre,és mindenkire van ideje nem?Akkor?Biztos nem rohannék a dolgai után.Megmondta nem? CSAK AZÉRT hívott,hogy "meló"van.Másra nem kellettél neki(bocs)
2009. júl. 16. 20:02
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Figyelj, ha tényleg nehéz természet, akkor lehet azért viselkedik veled ilyen ridegen. Talán nem tudja kimutatni az érzéseit. Bár akárhogyan is, tisztelnie kéne téged és nem csak akkor hívni, ha valamiben segítened kell. A leírásodból úgy tűnik, hogy ő nem nagyon törekszik arra, hogy jobb legyen ez a kapcsolat:/ Sokáig nem lehet vele így élni, szerintem adj még magatoknak egy kis időt (mondjuk 1 hónapot) és ha semmi sem javul, egyszerűen szakíts vele. Esetleg hozz fel neki olyan dolgokat, hogy ha nem változik meg, elhagyod. Ha nem érdekli, tárgytalan a srác. Mindenhol vannak viták, de ha már semmi meghittség nincs a kapcsolatban, akkor kár erőltetni, csak az idődet pazarolod rá. Biztos nagyon szereted, de vajon ő is így érez irántad? Mert úgy tűnik, hogy szeret lerázni és csak azért vagy neki, hogy legyen valakije:S

Nem feltétlenül kell nyálasan romantikusnak lennie, de azért lehetne megértőbb, meg jobban törődhetne veled. Ha nem működik, majd találsz mást, akivel sokkal harmonikusabb lehet a kapcsolatotok.

18/L

2009. júl. 16. 20:10
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a helyedben szarnék rá magasról. Azért kicsit már túlzás, amit csinál... Remélem azt a begépelendő szöveget nem fogod neki megcsinálni, hát nehogymár... hmm de felhúzott még engem is.

Jó tudom, könnyű mondani, hogy ne foglalkozz vele, de tényleg ezt kéne tenned. Téged ez a fiú nem becsül, szinte semmibe néz, és kihasznál :S jó ez neked?

Persze én is olyan vagyok, hogy ha szeretek valakit, akkor szinte bármit megtehet velem, én mindent elnézek... De már sikerül tennem ellene nekem is, nem hagyom magam, kérlek te se hagyd...

Ezt a majmot ( már bocs) meg hagyd a fenébe, és keress egy olyan fiút, aki megérdemel és megbecsül Téged.

Vagy meg próbáld vele megbeszélni és megkérni rá hogy változtasson, bár az ilyen úgysem fog változni... Ne keresd, ne hívd, tudom hogy nagyon nehéz, de sajnos ezt kellene tenned...

2009. júl. 16. 20:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A pasid csicskává tett. Alattomos és szemét alak. Igazán észbe kaphatnál már, hogy ott kéne hagyni. 21F
2009. júl. 16. 20:16
 8/20 A kérdező kommentje:

Hát az biztos, hogy többet én nem fogom hívni, ha akar majd ő keres. Holnap elmegyek bulizni egy barátnőmmel, kieresztem a gőzt. Nem fogom megcsalni, de igenis, hogy jól érezhetem magam nélküle.

Szakítani meg nem fogok, mert azóta ilyen, hogy elkezdődött ez a nyári rohangálása, és alig találkozunk. Előtte nagyon figyelmes és kedves volt. Akkor sem ugrált körbe, de éreztem, hogy szeret. Most nem érzem. Igazából két hét múlva vége ennek a majomparádénak, és együtt leszünk végig augusztusban, én arra gondoltam, hogy ezt még megvárom. Már csak azért is, mert van egy betervezett közös nyaralásunk, oda mindenképp el akarok még menni. Hátha akkor alakul valami, vagy ha már nem szeret akkor úgyis kiderül majd. Az az igazság, hogy nem is tudom mennyire fájna miatta a szívem, annyira elmart már magától. Én szeretném őt szeretni, de ha nem hagyja akkor emiatt nem teszem tönkre magam lelkileg.

Köszönöm a válaszokat, kicsit fáj, hogy azt írjátok, hogy kihasznál. Igazából én ajánlottam fel, hogy segítek, és szívesen teszem, önzetlen ember vagyok nagyon. Nekem az ő figyelmetlensége fáj, de az nagyon. A 110 oldalt meg begépelem neki, különben kb 50ezer forinttól esik el, ezt egy barátért is megtenném.

2009. júl. 16. 20:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te kis buta!A melót megcsináltatja veled ő meg jól szórakozik a haverokkal?Kapsz te egy fillért is abból az 50.000Ft-ból?Szerintem nem.Azért mert per pillanat nem vagytok együtt nem ok arra,hogy ilyen bunkó és megalázó módon viselkedjen.Az én párom sem romantikus de azért felhív naponta 2-3 alkalommal,hogy hogy is vagyok!

Várd meg a nyaralást de szerintem egy álnok kígyó a csávó!És egy tapintatlan BUNKÓ is!

Te pedig vak vagy ha ezt nem veszed észre!

2009. júl. 16. 20:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem kapok, de én ezt tényeg szeretetből csinálom. Nem azért, mert várok cserébe bármit is... Lehet, hogy buta vagyok... :( Csak megszakad a szívem, mert tudom, hogy mindenkiben őt keresném, nagyon szeretem, de minél közelebb akarok kerülni hozzá annál messzebb taszít...
2009. júl. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!