Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Totál kiakasztott amit láttam. Soha nem gondoltam volna, tuti biztos megcsal?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, a barátom 23 4 éve vagyunk együtt. Egyik nap nála voltam, és pont amikor megérkeztem jött egy haverja, mondta hogy üljek a géphez addig foglaljam le magam. Odaültem, és pont egy közösségi oldalt nézett, azon belül is egy levelet egy csajtól. Felfigyeltem a névre, egyik ismerősöm volt az...A levelet nem olvastam végig...de a végén láttam egy ilyet hogy csók babám...na ez után kiléptem abból a levélből, és amit az a csaj írt megnéztem..de csak a végét. mindegyik hasonló...vagy esetlegesen a hiányzol. Egy linkre kattintottam még rá amit a lány küldött neki, az is egy csaj volt, utána vettem észre hogy már tőle is kapott leveleket, ugyanilyen befejezésekkel. De a tartalmat nem olvastam el. Viszont tudja hogy vagyok neki, a másik lány nem tudom, de ha olvassa az adatlapját, akkor kint van hogy kapcsolatban,stb.Nem tudtam mire vélni ezeket a befejezéseket. Lehet ha a leveleket elolvasom, akkor meg aztán pláne nem. Most nem tudom, hogy megcsal-e, vagy csak egy új köszönési mód ez a csók, de mindenkinek? Szerintetek? Nem kérdeztem még meg tőle, csak mondtam neki hogy ráírt egy "Niki" hogy mizujs meg hasonlók, de nem kapta fel a fejét a névre, pedig úgy tudja hogy beszéltem vele.Semmit sem mondott amikor kérdeztem hogy ki az. Nem tudom, elmondjam-e neki?2010. dec. 11. 17:43
1/4 bebycica válasza:
Szia! húúú........ nos tudom hogy nem lesz könnyű de szerintem le kellene ültötök és meg kellene beszélnetek az egészet.
2/4 anonim válasza:
Az ilyen befejezések önmagukban szerintem nem jelentenek semmit. Sokan vannak, akik így köszönnek, akár kapcsolatban vannak, akár nem. Ha elolvastad volna (ami ugye nem szép dolog) többre jutottál volna.
3/4 anonim válasza:
Ez szerintem nem kóser. Kérdezz rá, de ne vádlóan, csak kíváncsian.
4/4 anonim válasza:
Ha már elolvastad az elejét meg a végét, mért nem ovastad el a tartalmat?
Én is szoktam furán köszönni meg elköszönni, tréfából vagy hasonló okból, de ez nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!