Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribi vagy nem ribi?

Figyelt kérdés
Harminc éves nő vagyok, egyedülálló. Sosem voltam egy férfi faló, igazából még nem is volt komoly kapcsolatom. DE attól félek, hogy így sok mindenből kimaradok. Nyugodtan megtehetném, hogy minden héten más férfit hozzok be magamhoz, szórakozhatnék, hiszen nincs kinek elszámolni valóm. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre, ribiség lenne vagy nem?
2012. júl. 27. 17:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
64%

"Miért van az, ha egy pasi 100 nővel volt már, az király"

Ha engem kérdezel, számomra visszataszító az is, ha egy pasi több nővel volt, főleg akkor, ha csak lukként használta őket.

Az erkölcsi felfogás pedig sosem az adott kor kérdése, hanem a személyiségé, az egyéné. Tehát aki ribinek gondolja (én is), annak az erkölcsiségébe nem fér bele ez a dolog. Nem azért gondolom így, mert a középkorban élek. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom, nem barátkozom ilyen emberekkel. Ennyire egyszerű.

2012. júl. 27. 18:56
 32/39 anonim ***** válasza:
52%

Igen, a ribiséget manapság úgy nevezik, hogy függetlenség...

Sajnos ebből a szempontból nincs egyenjogúság, akárhogy is harcolunk. :( (és még sok más szempontból sincs)

2012. júl. 27. 18:59
 33/39 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te beskatulyázod az embereket, és az alapján ítéled meg őket, hogy élik a nemi életüket. Ez eléggé felszínesen hangzik. Szerintem senkinek sincs joga elítélni a másikat egyes tulajdonságai, és a gondolkodás módja miatt. Persze én megértem, hogy nem mindenkinek fér bele az erkölcsi érték rendjébe, de az nem is műveli ezt. De ettől még nem biztos, hogy jobb attól az embertől, aki szabadosabban él. Én úgy gondolom, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, és ha bele akarjuk az embereket dugni egy általánosításba, akkor nem tudjuk értékelni az egyéniséget. Én nem ítéllek el, mert te visszafogottabb vagy, és azt se aki szabadabban akarja élni az életét.
2012. júl. 27. 19:20
 34/39 anonim ***** válasza:

Én írtam a bizonytalan apaságról. Ne pontozzatok le, én is nő vagyok, csak a magyarázatot vázoltam fel.

Az persze egész más, ha valaki a férfiakat is, a nőket is egyformán "elítéli" valamiért.

2012. júl. 27. 19:33
 35/39 anonim ***** válasza:

Bocs, látom nem itt írtam! De ott jól lepontoztak érte. Viszont itt is írt valaki, és őt sem épp felpontozták. :(

Bár ő pasinak tűnik.

2012. júl. 27. 19:34
 36/39 anonim ***** válasza:

90%-os válaszoló, én értem, hogy miről beszélsz, de ha az emberek vélemény nélkülivé válnak, akkor ugyan hova jut ez a világ? Így is robot módjára viselkedünk.

Ne akarom a szavaidat kiforgatni, csak egy példával élek: számomra az élet szent, és nincs joga senkinek sem elvenni a másik ember életét. Épp ezért nem fogom azt mondani a gyilkosokra, hogy mentsék fel őket a vád alól, mert mindenki hadd éljen a saját igényei szerint...mert nekem nincs beleszólásom, és véleményem arról, hogy ki mit csinál.

Remélem tényleg nem kötekedésnek veszed, nem annak szántam. De úgy gondolom, hogy igenis, fontos a vélemény kinyilvánítása, nem lehetek teljesen közömbös mindenféle dolog iránt. Hozzátartozik a személyiségemhez az, hogy számomra az ilyen dolog nem helyes. Persze ettől még csinálni fogják sokan, mint ahogy gyilkolni is fognak sokan. De nem kell jó szemmel néznem rá, és nem is kell közömbösnek lennem iránta. Egyszerűen csak vélemény, hozzáállás.

2012. júl. 27. 19:54
 37/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkivel egyet értek kicsit... várok még véleményeket. :)
2012. júl. 27. 22:06
 38/39 Hanariko ***** válasza:

"Aki olyan pasival szexel, aki nem a párja, az ribi."

Na és megfordítva? Az a pasi aki nem olyan nővel szexel, aki a párja? Az a falu bikája mi?

Pff... szánalmas a felfogásod. Mégegyszer, kérdező: nem vagy ribi, ne higgy azoknak akik ezt állítják. Éld szépen, csöndben a magad életét, kalandozz. ha 30 évesen, hát 30 évesen.

2012. júl. 28. 08:56
 39/39 Hanariko ***** válasza:
*olyan nővel szexel, aki nem a párja (kicsit értelmesebben xD)
2012. júl. 28. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!