Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribi vagy nem ribi?
Figyelt kérdés
Harminc éves nő vagyok, egyedülálló. Sosem voltam egy férfi faló, igazából még nem is volt komoly kapcsolatom. DE attól félek, hogy így sok mindenből kimaradok. Nyugodtan megtehetném, hogy minden héten más férfit hozzok be magamhoz, szórakozhatnék, hiszen nincs kinek elszámolni valóm. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre, ribiség lenne vagy nem?2012. júl. 27. 17:18
2/39 anonim 

válasza:

Most szeretnéd kiélni azt, amit eddig nem tudtál. Szerintem ha belekezdenél lehet meg is unnád és megállapodnál valakinél. Én úgy gondolom ez még nem 'ribiség'.
3/39 anonim 

válasza:

a pasikra ilyen esetben miért nincs szó? hogy akkor ők férfi ribik, vagy valami?
szerintem, azt csinálsz, amit akarsz, csak egyedülálló férfival tedd.
5/39 Hanariko 

válasza:

Nem ribiség, a nőknek is vannak igényeik.... és igen, néha csak szexre is.
6/39 anonim 

válasza:

Muha. Egyik ismerősöm egy csúnya szakítás után mondta, hogy most aztán kiéli magát, minden nap más pasi és kész. Kb. a harmadik pasival összejött véglegesre :D
9/39 ASOT 

válasza:

ha nem kürtölöd világgá akkor nem.
ha nincs senkim akkor engem sem érdekel ha minden héten más lánnyal jövök össze.
most komolyan?? érdekel téged ez egyáltalán? nem! hát akkor meg? csináld ha jól esik!
10/39 anonim 

válasza:

Hát nem túl szép dolog, de ha nem tudnak róla sokan miért ne? Még mindig jobb ha most próbálsz ki dolgokat, mint ha később lenne egy komoly kapcsolatod, és akkor jönnél rá, hogy én mégis csak akarok még más faszt is szopni. Már ne haragudj a kifejezésért. 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!