Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribi vagy nem ribi?

"Számomra ribanc az, aki minden héten mással rohangál. Legyen az csini szépfiú, gazdag, megválogatott, igényes. Akkor is elhasználódsz, és nálam az elhasználódás= ribi."
De nem is egészen értem. Ha állandó partnere van, és szexelnek, akár vannak érzelmek emellett, akár nincsenek: akkor is ugyanúgy "használódik" mindkettő. Ez az érvelés nem egészen áll meg számomra.
Ha az állandó párommal (különben az van) csinálom napi 5x akkor nem "használódok", ha minden héten mással, úgy, ahogy nekem jó, akkor meg igen?
És ha tegyük fel, az állandó partner minden lukba megtömi a nőt, a szájába élvez, megy az anál-orál, a "tágítás", akkor áh, nem "használódik" a nő, míg a másik csaj, aki tegyük fel váltogatja, de csak normál szex megy, és orált is csak neki csinálhatnak (ismerek ilyeneket), az biztosan egy "táglukú" r.banc lesz? :)
Vagy nem tudom, mire értetted, mindegy is. :)

Miért lenne az? Ha nem akarsz többet, mint élvezetes szexet tőlük, nem muszáj magad elkötelezni.
Én állandó kapcsolatban élek, a párom jobban ragaszkodott az együttéléshez, mint én. Most remekül megvagyunk. Nem törekedtem arra, hogy szándékosan lepattintsam azt, aki bejött.
De soha nem láttam meg azokat, akik hetente váltogatják. :)
Ne foglalkozz mások véleményével, én például csak jót szoktam szórakozni azokon, akiknek élete boldogsága abból áll, hogy folyton harcolgatnak az ilyesmivel. :)

Nem értem miért kell támadni ezt a nőt. Mert meri vállalni azt, hogy egyedül álló, független és azt tesz amit akar?
Szerintem nincs mit szégyenleni, ha az ő értékrendjében belefér. Nem az őskorban vagyunk. Miért van az, ha egy pasi 100 nővel volt már, az király gyerek, de ha egy nő szabadosabb életre vágyik az rib-anc? Szerintem nyugodtan tedd azt, amit szeretnél. Akik meg ribiznek, azok meg egy kicsit eltévedtek a századok között. Menjenek vissza az őskorban.

Szia,
Én nem tartanálak ribinek, sőt örülnék neki. Ha gondolod segítek :))))))))))

Utolsó: régen nem voltak "r.bik", ezért most fura. Nem tehette meg a nő.
Mert ha az volt, nem lett férje, nem tudott miből megélni. A női hűség volt a legfontosabb, mert nem dolgozhattak a nők.
Amit írsz, az azért van, mert az apaság bizonytalan. A férfit hátrány éri, ha nőnek több férfivel van kapcsolata, illetve felmerül a hűtlenség lehetősége. Ez ebből fakad.
Ezért értékes a női hűség. Ezért van, hogy egyes országokban "körülmetélik" a nőket, nehogy élvezni tudják a szexet (hisz akkor nem fog félrelépni). Ezért néznek mindig rosszabb szemmel arra, aki szerelem nélkül is belemegy nőként egy szexkapcsolatba.
A szerelem is azt garantálja ugyanis a férfi számára, hogy a nő (csak) hozzá kötődik.
Szóval, az egész abból fakad, hogy egy "biológiai hátrányt" kompenzálnak a férfiak, ez pedig az apaság bizonytalansága.
Ha az apa is 100% lenne, mint az anya, a kutya se foglalkozna (jobban) vele, hogy a nő csak szexet akar, vagy sok partnere van...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!