Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ribi vagyok? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ribi vagyok? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat .. lelkiismeret furdalásom van , de nem akarom neki elmondani mert nem bocsátana meg megint .. mit tegyek ?
2012. máj. 7. 14:00
1 2
 1/20 BlackSword ***** válasza:
100%
Szerintem az vagy... És mond el neki nyugodtan... Remélem kirak, mint macskát sz@rni...
2012. máj. 7. 14:02
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Megint? Muhahaha...
2012. máj. 7. 14:03
 3/20 anonim ***** válasza:
ezek a nők...mindig csak a baj van velük...mennyi idős vagy meg a párod?
2012. máj. 7. 14:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
De miért baj ha nem bocsátana meg? Nyilván nem szereted ha képes vagy megcsalni. Vagy gazdag és ellát minden jóval, mi? :)
2012. máj. 7. 14:04
 5/20 sztbali ***** válasza:
Hányszor csaltad meg? Több emberrel? Akkor tényleg rib@nc vagy.
2012. máj. 7. 14:05
 6/20 A kérdező kommentje:
végül is elsőnek nem számít megcsalásnak , mert akkor külön voltunk . 18/L 22/F
2012. máj. 7. 14:06
 7/20 anonim ***** válasza:
látod milyen jó ha feljön ide egy nő, rögtön megtudja bármi is a kérdése, hogy egy k*rva
 8/20 A kérdező kommentje:
csak 1-gyel
 9/20 anonim ***** válasza:
Szakíts vele.
2012. máj. 7. 14:07
 10/20 anonim ***** válasza:
45%

Megint??? Hát ez szép... Nem ribi vagy, mert azok legalább pénzt keresnek.

Te szimplán egy gerinctelen utolsó senki vagy. A lelkiismeret furdalásod sem fog sokáig tartani nyugi. A te fajtád könnyen megemészti ezeket a dolgokat. Amúgy meg csinálj amit akarsz. Hiába is írnám mi lenne a helyes megoldás ebben a helyzetben, úgy is képtelen lennél megtenni. Azon gondolkodnál, hogyan úszhatnád meg a legkönnyebben az egészet. Mert a te fajtád ilyen. Megcsinálod a szart, aztán másokat traktálsz a hülyeségeiddel. Egy csöpp együttérzés sincs bennem irányodban. Leszarom a problémádat...

2012. máj. 7. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!