Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok?
Először is! Én nem olvasnék bele a barátom fb.-jába! Tiszteletben tartanám.
Ebből is látszik,h a fb. mekkora kapcsolatpusztító baromság,már bocs.
Most akkor jól értem, hogy a PRIVÁT chatelésébe olvastál bele?
Mindketten éretlenek vagytok egy kapcsolatra, szóval szerintem maga a kérdésed és a cselekedeted is magáért beszél. Te nem bízol benne, ő nem szerelmes beléd, mi értelme ennek az egésznek?
28/n
Egy problémát nem tudsz hogyan kezelni, akkor igenis éretlen vagy. Netán az smseit is elolvasod, ha otthagyja kéznél a telóját? Magát a párkapcsolatot sem tudod kezelni, ha alapjáraton ilyen módon akartad megtudni az igazságot.
Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni, saját magadnak kerested, te akartad megtudni az igazságot. Mivel nem gondoltál utána a következményeknek, így éretlen vagy.
Meg is érdemled a lelki válságot. Talán tanulsz az esetből és legközelebb nem olvasod el más magán levelezését.
Nem tudhatod téged mennyire szeret. Ezt vele kellene megbeszélni. Attól, hogy te fontos vagy neki, még bókolhat másoknak. Az lenne csak gáz, ha megcsalna. A megcsalás, ha lefekszik mással. Amit írtál, nem. És miután megtudja, hogy elolvastad a levelezését jogosan fog kiakadni és téged lapátra tenni. Tudálékos kis liba. Megérdemled a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!