Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ribi vagyok? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat .. lelkiismeret furdalásom van , de nem akarom neki elmondani mert nem bocsátana meg megint .. mit tegyek ?2012. máj. 7. 14:00
12/20 A kérdező kommentje:
a megcsalást ne szexnek vegyétek , hanem csóknak
2012. máj. 7. 14:11
13/20 A kérdező kommentje:
leszarom akk tényleg ribánc vagyok . ez van
2012. máj. 7. 14:11
14/20 anonim válasza:
mond csak el neki és kettécsapja a pecsád
15/20 anonim válasza:
Ja, ez az! Szard le. Azt a legkönnyebb. Nehogy vállald a felelősséget. Nem is vártunk mást...
16/20 anonim válasza:
#13, ha leszarod akkor minek kérdezted? :) Tudtad, hogy erre csak egy válasz létezik.
17/20 anonim válasza:
Nem kell senkivel foglalkozni, jól tetted, hogy megcsaltad.
Jó volt? Jó! (hiszen akkor nem tetted volna meg)
Lépj tovább, és éld az életedet amig lehet.
Ha lesz egy tartós kapcsolatod, és a házasságra készülsz, akkor inkább ne tedd meg.
De addig...
18/20 anonim válasza:
A feleségnek akkor kitártam az ajtót, mikor kiderült, hogy valakivel le szeretne feküdni. Persze tagadta. De amint mondtam, hogy felőlem nyugodtan, mert úgyis válni fogunk, azonnal a másik ágyában kötött ki.
A csók is megcsalás, ribi vagy.
19/20 anonim válasza:
Ne mondd el neki, megbántanád. Vagy tanulj belőle és ne csinálj ilyet többet, vagy szakíts vele. azzal, ha elmondanád, csak a Te lelkiismereted könnyebbülne meg, neki rosszabb lenne.
20/20 anonim válasza:
nem bocsátana meg megint
Na itt látszik hogy ribanc vagy.F@sznak neked barát????
Legyél egyedül és akkor b@szhatsz fűvel-fával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!