Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez fer?
A baratommal tobb,mint 1 eve egyutt vagyunk,es az elejeben mindig kozossen vasaroltunk,ha mentunk varosba akkor kozossen koltottuk a penzunket el.
O is sokszor fizette nekem a taxit,amit en nem kertem.
Az utobbi idoben o valamiert nem kap penzt a szuleitol,ha megyunk varosba akkor is keveset kap.Az utobbi idoben en fizettem neki mindent,amit nem sajnalok.Ezen a heten mindennap kaptam anyutol valamennyitt,hogy egyunk,vagy elkoltsuk ketten,szoszerint mindennap.
Ma viszont anyu nem akar nekem adni penzt,mert elege van h o ad a baratomnak is,meg ertem ot . Elmeseltem a baratomnak,h ez igy nem mehet mindig is kiakadt.Azt mondja h tobbett nem fizet nekem semmitt,meg majd,ha nem lesz,hog y haza mennem majd magam oldjam meg,h taxit nem fizet nekem.Meg ,h tobbett autoval sem hoz haza,mondtam neki,h nem en tehetek rolla,de akkor is mindent felhany amit eddig meg tett ertem.

Mekkora egy tapló!!!
Szakíts vele !!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!