Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt. Éreztem és tudtam hogy Szeret, ez a 4 hónap volt a legcsodálatosabb kapcsolatom (mind közül). A Lánnyal tutira "összepasszoltunk" Szülei, Nagyszüleiben sem volt semmi kifogásolható dolog. Minden flottul ment köztünk, az elmúlt pár napig. A lényeg az, hogy időt adtam neki, mert állítása szerint nem tudja hogy szeret-e és hogy Velem akar-e lenni...

Háttér információ.: Ennek a Lánynak (23 éves) pár éve volt egy 1 hónapig tartó kapcsolata akibe még most is szerelmes (Nem tartják a kapcsolatot, és a Lány direkt kerülte is... / Hivatalosan ennyit tudok / A vicc az, hogy jövőhét hétfőn diákmelózni fog a lány, annál a cégnél ahol ez a srác dolgozik, Ráadásul 3.-án pénteken lesz egy buli, ahova el megy a lány, és valószínűleg az a srác is ott lesz. 4.-én pedig a lány szülinapja.

Azt mondtam neki, hogy majd írjon hogy hogy döntött a kapcsolatunkról. Szerintetek a háttér információ tudatában ha pár nap után úgy dönt hogy mégis visszajönne hozzám akkor visszafogadjam, vagy mondjam azt hogy vége???

Nem tudom miért kellett ennek megtörténnie... Új fellángolás. Pedig olyan Szép volt...

Az eszem azt mondja hogy Hagyjam, mert nem jó ez a: " Ha nincs ló, jó a szamár is." Effektus

De a Szívem...

Remélem viszonylag érthető voltam. :) 20/F

2012. júl. 26. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
nehéz kérdés :S, nehogy téged törjenek össze, esetleg próbáljátok meg, de kezeld óvatosan, ne szeress bele
2012. júl. 26. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Valóban az. Csak az a baj, hogy már rég az első héten belezúgtam. És kölcsönösen... csak aztán jött egy régi ex, akit nagyon szeretett "Nagy szerelme". És vagy összezavarodott most, vagy pedig ... nemtudom. Nem szeret annyira mint Őt...
2012. júl. 26. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha velem csinálná ezt a barátom, biztos, hogy szakítanák vele. Vagy velem akar lenni, vagy nem. Ha már bizonytalan, ott bajok vannak. Meg az is elég furcsa, hogy pont most jött ez a nagy bizonytalanság... Szerintem össze akar jönni a másik sráccal, de ha esetleg az mégsem jönne össze, megtart téged tartaléknak. 25N
2012. júl. 26. 23:38
 4/7 A kérdező kommentje:
23:38. Én is így gondolom. Beszélgettem anyukámmal erről, és azt mondta hogy Ennek már lőttek. Meg ha a buli után fog keresni, és aztmondja hogy szeret, vagy vissza akar jönni hozzám, haggyam a fenébe, mert valszeg ez azt jelenti, hogy nem jött össze neki a másik sráccal.
2012. júl. 26. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:

23:38-as vagyok. Szerintem anyukád jól látja a helyzetet és ha ismeri is a lányt, akkor elhiheted neki.

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de ha ezt teszi, akkor soha nem is szeretett igazán.

2012. júl. 26. 23:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, ismeri. Már az első héten be lett mutatva. És Köszönöm az Eddigi válaszokat! :)

Ez az egész elég friss (tegnapi/mai dolog) és tudom hogy azlesz a vége hogy szakítok vele... de muszáj kiveséznem ezt a dolgot, hogy megkönnyebbüljek.. Már csak azt nem tudom hogy mit fogok neki , vagy hogyan mondjam el neki hogy ennyi volt..

2012. júl. 26. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Mond el neki, hogy te hogy látod a helyzetet és hogy nem vagy "tartalék" férfi, hogy ha más nem jön össze, akkor te is jó leszel... Őszintén, az igazat.

Ne érezd magad rosszul emiatt, ezt a kapcsolatot nem te rontottad el, hanem ő! 25N

2012. júl. 27. 00:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!